Tennis

Idag har jag spelat tennis. Vi spelade i två timmar fast våran tränare skulle på ett möte efter första timmen så vi fick spela andra timmen själva. Imorgon ska jag vara med Emilia och sen ska jag kanske sova över med Josefine.


Wilhelm, Emil och Josefine ♥

Idag har jag varit med Emil, Wilhelm och Josefine. Vi spelade cod och så åt vi lite. Imorgon ska jag spela tennis.


Olivia

Idag har det vart väldigt varmt. Idag har jag vart med Olivia. Vi gjorde inte så mycket men det var i alla fall kul! Imorgon är det torsdag, känns som att det var måndag igår!


Plugg med bästa ♥

Just nu håller jag, Josefine och Josefine på att plugga. Vi har matte läxa, engelska, no och svenska. Rätt mycket... Vi ska snart baka kladdkaka för vi är väldigt söt sugna. Imorgon ska jag nog spela tennis med Moa, frida och kanske saga. Ska bli kul!


Tennis ♥

Idag skulle vi haft träslöjd men vår träslöjds lärare skulle på begravning så vi fick ha slöjd med Anna. Hon är syslöjdslärare på andra skolan. Vi fick typ ta bomull och doppa i sopa och typ rulla så att det blev former! Jag och Josefine gjorde armband! (bild under)
Det var roligt fast man lukta sopa hela dagen!


Ansiktsmask med mina godingar

Just nu har jag, Josefine och Olivia ansiktsmask. Vi köpte två olika ansiktsmasker. Så vi tog halva ansiktet blåbär och halva apelsin. Apelsinen Snart ska vi kolla på film och äta lite chips och sånt. Vi ska kolla på Letters to Juliet.


Övernattning med bästa tjejerna

Idag ska jag sova över med Josefine och Olivia. Josefines föräldrar skulle bort så vi kommer att vara själva. Vi ska ha Ansiktsmask och kolla på film och sånt. Ska bli väldigt roligt. Lägger ut bilder sen ikväll.


Fångarna på fortet..

Just nu sitter jag och min brorsa och kollar på fångarna på fortet. Imorgon ska Jacob spela cup. Bloggar mer imån.


Anna ♥

Tröja: faith 349:- (tror jag) linne: Ullared jeans: ginatricot converse: USA

Idag hade vi en annan vikarie hon heter också Anna. Varför ska alla våra lärare heta nåt ned Anna? Hahah Anna-Karin ,Anna och Anna. Men det är i alla fall lätt att komma ihåg!


Josefine ♥

Just nu är jag med Josefine. Vi kollar på film och dricker varm choklad! Väldigt mysigt en sån här regnig dag. Tråkigt med regn men det måste ju regna nån gång.


Vikarie

Idag hade vi en vikarie för våran lärare Anna-Karin skulle på nåt! Vet inte riktigt vad men jag tror att det var någon NO grej. Våran vikarie heter Anna. Hon är syslöjdslärare på den mindre skolan asså den 1-6. Vi kollade på WALL E. Det var rätt tråkigt bara för att våran klass var och kollade på den på röda kvarn när den kom ut och sen kollade vi på den i klassrummet och så nu igen. Men aja film är la alltid kul.. Bloggar mera sen!


Skolfoto ♥

Igår tog vi skolfoto! Jag blir aldrig nöjd med mitt foto men i år hoppas jag att det blir bra! Idag tog jag ambassadör foto! Det fick vi se för vi är ju bara fyra stycken som är ambassadörer! Jag, Linus, Maja och Carl! Maja och Carl gör i min parallellklass och Linus går i min klass. Jag blev inte så nöjd med ambassadör fotot men jag för se sen när vi får hem skolkatalogen. Ha det bäst!


Skola

Idag va det skola! Det var rätt kul. Först hade vi idrott. På idrotten körde vi brännboll och så ska typ alla i laget samlas så ska man skjuta bollen under allas ben så springer den sista och bränner . Asså ungefär som vanlig brännboll. Vi måste ju öva på brännboll nu för vi ska ju tävla mot lärarna i vår/sommar. Sen sprang vi för innan sommarlovet så sprang vi ett varv runt idrotten (vet inte riktigt hur långt det var) men i alla fall.. Då fick jag 1 minut och 10 sekunder och idag fick jag 1 minut och 7 sekunder så det var roligt att jag klara det! Trodde inte att jag skulle klara det eftersom att på sommarlovet går man ju upp lite och man tränar kanske inte så mycket men ändå var jag 3 sekunder snabbare än min förra tid! Efter idrotten hade vi slöjd. Jag har träslöjd! Träslöjdsläraren är jättekul! Han kan typ skratta i fem sekunder och sen vara tyst bara så där hahha. Han skämtar jättemycket. Vi ska göra lådor. Jag tänkte göra en ljusblå låda med ett vitt hjärta och genomskinlig plexiglas på. Vet inte riktigt hur det kommer bli men aja.. Efter skolan var jag med Josefine.B fast var jag hemma och fixa mat och så. Sen gick jag ner till henne. Vi är ju grannar. Jag ät hamburgare. Först skulle jag öppna kylen så ramla ett mjölkpaket ut och träffa nåt på kylskåpet så jag och sätta fast det igen sen så gick jag ner. Vi var vara med varandra i en timme för jag skulle spela tennis. Vi spelade i två timmar idag. Eller vi skulle spela i en och en halv fast sen frågade vår tränare om vi ville spela en halvtimme till och det ville vi! Det var min dag. Puss


Kort inlägg

Just nu ligger jag i min säng och håller på med mobilen! Har precis kommit hem från dans i 50 minuter och är nu jättetrött. Kommer inte på någonting som jag kan skriva så detta blir ett väldigt kort inlägg. Men kanske bloggar lite mera sen!


Skola!

I torsdags började skolan! Jag går på andra skolan! Asså på ena skolan är det 1-6 och på högstadiet är det 7-9 men vi sexor har flyttat över för vi är så många på skolan så nu går vi på 7-9 skolan! Skolorna ligger jämte varandra det är bara en väg emellan så det är inte så långt men det är jättekul! För det är ju massa äldre istället för massa yngre. Fast om vi har mer än 10 minuters raster måste vi gå över och vara på den andra skolan för att vi inte ska vara där så mycket men nästa år ska vi ju vara på sandgärd varje rast! Det är därför jag inte bloggat så mycket!

Igår till idag sov jag, Filippa och Emilia över hemma hos Filippa! Bilder på det kommer nedanför! Vi badade i hennes pool klockan 12! Det var jätte varmt och skönt! Tack för dagen tjejer!


UPZONE ♥

För en liten stund sen kom jag, Jacob och mamma hem från upzone. Vi åkte/gjorde alla banor till och med den svarta! Fast Jacob fick ju inte åka den så han åkte den röda och gröna medans han vänta. Den svarta var jäätte läskig. Jag tycker att den läskigaste var när man skulle gå på ett smalt snöre och ta tag i rep. Det var typ en meter mellan varje rep så man fick sträcka sig rätt mycket. Den banan jag tyckte var roligast var den röda och den jag tyckte var läskigast var helt klart den svarta. Den svarta är ju så högt upp och man är ju i träd så träden gungade så det var rätt läskigt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2405202/images/2012/pic_50267adbe087c3069e000073.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2405202/images/2012/pic_50267adbe087c3069e000073.jpg" class="image">


UPZONE ♥

För en liten stund sen kom jag, Jacob och mamma hem från upzone. Vi åkte/gjorde alla banor till och med den svarta! Fast Jacob fick ju inte åka den så han åkte den röda och gröna medans han vänta. Den svarta var jäätte läskig. Jag tycker att den läskigaste var när man skulle gå på ett smalt snöre och ta tag i rep. Det var typ en meter mellan varje rep så man fick sträcka sig rätt mycket. Den banan jag tyckte var roligast var den röda och den jag tyckte var läskigast var helt klart den svarta. Den svarta är ju så högt upp och man är ju i träd så träden gungade så det var rätt läskigt!


Ellen och nils

Igår kom Ellen och Nils till oss! Dina föreldrar och min pappa ska cykla ett lopp i Sälen så dom ska sova hos oss tills på lördag! Idag hade jag och Ellen lite tjejmys. Vi badade, hade ansiktsmask och åt lite chips och godis och annat smaskigt.

Instagram @amandaedvardssson


Cupcake bak med pappsen. ♥

   
CUPCAKE
 
    Igår bakade jag och min pappa cupcake. Vi bakade det för första gången faktiskt. 
så dom blev inte så jättebra men goda var dom i alla fall. Nästa gång ska vi nog 
baka andra muffins för dom var VÄLDIGT toppiga så glasyren rann ner för kanterna.
Fast lite glasyr stannade i alla fall kvar på muffinsen. På glasyren hade vi rosa/lila
hjärtpärlor och lite choklad. Internet strulade jätte mycket igår (antagligen för att det
regnade så mycket) så jag kunde inte blogga men idag funkar det ju jättebra. Vi kom
precis hem från polisen. Jag och Jacob har tagit nya pass för våra hade gått ut och
vi ska tillstorbritanien någon gång i november. Just nu sitter jag och väntar på mormor för
hon ska hämta mig så ska hon,jag, Felicia och Rolf äta på Jensens Bøfhus. Felicia är
min halv kusin. Alltså Rolfs barnbarn. Jag och Felicia ska rida islandshästar idag.
Vi fick det i presentav mormor och Rolf. Jag är inte jättebra på att rida men jag tycker
att det är roligt. Det är lite regnigt idag men det ska nog gå bra. 
 
 

Emilia ♥

Idag har jag vart med Emilia. Hon är ett år äldre än mig. Det var första gången vi var med varandra idag faktiskt. Vi spelade biljard (hon vann två gånger, jag en) , badade och kollade på film i deras bio rum. Imorgon ska jag spela tennis med Frida och Frida haha.. Ska bli kul


Tennis

Igår spelade jag tennis i tre timmar med Frida. Hon jobbar där så hon skulle träna mig lite. Vi körde fys och serva och så spelade vi lite match. Tack för dagen! Idag ska jag vara med Frida. Vi ska nog ner till sjön och bada lite.


Skarasommarland

Nu sitter vi i bilen på väg till skarasommarland. Vi och en annan familj ska åka dit. När vi har varit i skara ska vi åka hem till den familjen och sova över med dom i deras stuga. Ska bli roligt. Ha det bra