Sune i Grekland

 Kom precis hem från stan. Jag, mamma, pappa och Jacob har varit på bio. Vi kollade på sune i grekland! Den var jätterolig, haha. Om nån timme ska vi till våra kompisar. Det var väldigt längesen vi träffade dom så det ska bli kul. 

gårdagen

Igår hade vi gäster. Det var min mammas två bröder med deras familjer. Vi badade balja, bastade och sen körde föräldrarna julklappsleken. Mamma vann två ljus och pappa vann inget.. Jag stod för efterrätten . Jag bakade kladdkakemuffins med grädde och hallonsås.
Idag  var jag och klippte mig. När hon hade klippt mig gjorde hon en fläta på mig. Sen gick jag och mormor på stan och kollade lite.. Kom precis hem nu och ska snart ner till badhuset med bästa Alexandra. ♥
 
 

julafton

Igår var det julafton. Kunde nästan inte fatta att det var det , tiden går så
himla snabbt. Jag fick en hollies pälsväst , en hollister parfym, en pläd, en bok, en sportbh, en tränings linne, ett presentkort på ginatricot , ett presentkort på h&m, ett spel, två lådor, choklad, ett par skor, ett pussel med 1000 bitar, en sminkborste, ett presentkort på faith, 1300 kronor, tror inte att det var något mer men är inte helt säker..


STAN ♥

Idag var jag i stan med Frida, Vendela, Josefine, Tuva och Olivia. 
Vi åt på jensens och sen gick vi bara runt och luffade...
Imorgon är det julafton, kannästan inte fatta det. Tiden har
gått jättesnabbt. Ha en bra jul allihopa!!
 
(liten Amanda)

julllov

Igår hade vi julavslutning. Min klass och 6b sjöng "last christmas". Nu är det bara två dagar kvar till julafton.. Tiden har gått jättesnabbt känns det som! Imorgon ska jag nog till gymmet och springa lite på löpbandet.


HAIR

Just nu är jag hos mormor på kalas. Innan klippte Jacob sig, medans han klippte sig gick jag och köpte en julklapp till min bästavän (Josefine), när jag hade gjort det så gick jag tillbaka till mamma och Jacob och då frågade en frisör om hon fick göra en fläta på mig och då sa jag att hon fick det och då gjorde hon en jättefin fläta. Hon var jätteduktig


färgordning

just nu ligger jag i min säng och kollar på tv, har precis hängt mina kläder i färgordning.. Kanske inte blev jättebra men jag hade så tråkigt. Snart kommer mamma hem och då ska vi träna.


Tennislägret lördag-söndag

Igår till idag var ju jag på tennis läger. Det var ett jätteroligt läger. Det började ju klockan halv elva igår. Vi började med att värma upp i typ en kvart sen så bollade vi i 2 timmar sen så serveade vi en korg eller två, sen hade vi fys i en halvtimma och sen åt vi lunch (spaghetti och köttfärssås) sen efter lunchen så hade vi först paus i en timma sen så värmde vi upp igen och sen körde vi lite dubbel, efter vi hade kört dubbel så körde vi en stålis sen så körde vi fys i en halvtimma till och sen så fick vi duscha och så. Till kvällsmat åt vi Tacos. Sen när vi hade ätit kvällsmat så kollade vi på massa klipp på youtube på Federer och nadal och massa och så pratade vi om vad som är viktigt att tänka på när man spelar tennis. Sen så somnade vi klockan elva - halv tolv. Nästa dag (alltså idag) gick vi upp klockan sju och åt frukost sen så värmde vi upp och sen så spelade vi dubbel i två timmar. Sen det sista så hade vi fys i en halvtimma så jag har jättemycket träningsvärk..


Tennis läger

Imorgon ska jag på tennis läger. Tennislägret börjar halv elva på lördagen och slutar tolv på söndagen (tror jag haha). Det ska bli jäättekul.. Har inte så bra tekning i tennis hallen så jag vet inte om jag kommer att blogga
men om jag har tekning någonstans kanske jag gör ett snabbt inlägg. 
 
(Bild på ett löv som jag klippte i med saxen och sen tog kort mot himmelen)

skola

snart ska jag till skolan. Idag ska vi bada med 6b på elevens val. Det ska faktiskt bli ganska kul.

Igår fick vi reda på vad vi fick för betyg i svenska, jag fick B. Vi har också fått reda på vad vi fick i idrott, jag fick C+.

Ha en bra dag //Amanda:*

(bild från i lördags)


NY DESIGN

Som ni ser har jag ny design på bloggen nu. Bästa Emilia hjälpte mig att fixa lite.. PUSS
 

Zara Larsson ♥

Älskar verkligen den här låten! Hon sjunger så sjukt bra och är sjukt fin!! Hon vann ju talang 2008♥
 
 

New in

Denna klänningen har jag köpt på ginatricot för 299:- Den är full av pajetter och passar bra till nyår till exempel. 

Jul på liseberg

Igår var jag och min famlilj på jul på liseberg. Vi åkte dit klockan två och var där till ungefär fyra kanske.. Det var jättemysigt , men kallt. Det var ju typ -15 grader. Vi spelade på massa hjul men vi vann inget.
 
Efter att vi hade varit på hjul på liseberg så shoppade vi lite. Jag hittade inget som jag ville ha men  mamma köpte 3-4 tröjor på Tessie. Sen när vi hade shoppat färdigt gick vi till Prichos. Det är en tapas resturang. Det roliga med resturangen är att man beställer maten genom en app på sin mobil. 
 
Just nu är jag och Jacob hos mormor. Vi ska snart åka till ett julbord. PUSS
 
 

Ingen tennis idag.

Idag fick jag hoppa över tennisen för jag känner mig förkyld! Har blivit ganska hes.. Jag brukar typ alltid bli förkyld på vintern, haha! Hoppas att ni är friska i alla fall! Puss


Adventsmiddag ♥

Igår var det ju första advent och då lagade vi bufé. Det var väldigt mysigt.

Snart ska jag till skolan.. Har väldigt ont i huvudet och är rätt snuvig men det går nog bra! :*


Plugg hela veckan

Denna veckan har det varit väldigt mycket plugg! Tänk er att plugga på en fredag kväll (hemskt). På måndag morgon ska vi lämna in en det vi har gjort! Asså man skulle göra massa fakta om ett land och skriva om kändisarna och vädret och sevärdheter. Jag är inte riktigt klar så jag lär väl få sitta lördagskvällen också! Det är rätt jobbigt bara för att den uppgiften (asså landet) kommer att bli hela so betyget.. Kommer nog att göra ett inlägg någon gång under veckan. Ha det bra //Amanda :*