Tandläkaren

Kom precis hem från tandläkaren där jag var och spände min tandställning som jag brukar göra en gång i månaden (ungefär). Egentligen skulle jag fått min tandställning där nere men det blev inte så eftersom jag inte hade dragit ut två tänder på underkäken. 
 
Jag kan redan se resultat med tandställningen. 
 
 
 

Dagens mode/skönhetstips 30/1-14

Gör det till en god vana att alltid måla naglarna med ett ofärgat baslack innan du använder färgade  nyanser. Det förhindrar att dina naglar blir missfärgade. Ett lager ofärgat baslack ovanpå färgen ser dessutom till att dina naglar behåller färgen längre.

 

pluggmys

Sitter just nu och pluggar samtidigt som jag har en värmefläkt framför mig för att det är så sjukt kallt i mitt rum och ett ljus framför mig för att jag älskar ljus! Ett kort inlägg men nu vet ni i alla fall vad jag gör denna torsdags kväll... 




Dagens mode/skönhetstips 29/1-14

Passar du på att skrubba kropp och ansikte efter ett bastubad får du ett extra effektivt resultat. Använd en kroppskrubb till kroppen som du sedan sköljer av i duschen. Ansiktet skrubbas försiktigt med en mjuk, fuktig handduk. Skölj av den gamla skrubbhuden och återfukta med ansiktskräm!

 

armbandsställ

Igår gjorde jag ett armbandsställ med hjälp av papper, kartong, lim och målarfärg. Det var väldigt lätt men det var ändå lite svårt att få in pappersrullarna i hålen för de ville hela tiden åka ur. 




Dagens mode/skönhetstips 26/1-14

Kolla locket på din foundation! Där finns det ofta foundation som har torkat och fått en tjockare konsistens. Den passar perfekt som krisconcealer!

källa: veckorevyn.com 
 
 

Laserdome

Idag var jag på laserdome med nästan alla tjejerna i klassen då vi firade Ida som fyllde år i tisdags. Det var jätteroligt men också lite läskigt när det är så mörkt och folk smyger runt skjuter på en. Vi spelade ett spel och "mitt" lag förlorade tyvärr. 
 
När vi hade spelat så gick vi till Jensens där vi åt lunch. Alla tjejer beställde lunch kyckling förutom Frida som beställde någon korg med lite olika grejer i. Det var väldigt gott fast jag börjar tröttna väldigt mycket på Jensens nu... 
 
 

Min planering för helgen

Fredag: Efter tennisen som börjar klockan fyra och slutar halv sex så hämtar mormor mig och sedan ska kör hon mig till Saga. Jag och Saga ska nämligen sova över hemma hos henne idag tills imorgon. 
 
Lördag: Upp klockan sju och sedan ta bussen från Saga till tennishallen i Sandared där jag och Alexandra ska förbereda allting inför loppisen. Kom gärna och kika! 
 
Tid: Börjar 9.00 
Dag: Lördag, 24/1-14
Plats: Tennishallen i Sandared. 
 
Sedan klockan ett så ska jag in till stan där jag ska träffa alla andra tjejer i klassen så ska vi gå och köra Lazerdome och äta i stan. 
 
Söndag: Inte några speciella planer men jag ska i alla fall göra lite på min svenska saga. 
 
 
 

Plugg på espresso house

Idag efter skolan så tog jag bussen in till stan där jag först kollade lite i butiker efter en present till min kompis som nyss fyllt år. När jag hade hittat lite grejer så gick jag och satte mig på espresso house där jag beställde en frapino coffee som jag drack samtidigt som jag pluggade lite.
 
Har länge trott att det är omöjligt att plugga när man är i stan men det gick faktiskt väldigt bra. Det var väldigt lungt och tyst på espresso house och dem hade också gratis wifi vilket var toppen så det gick faktiskt göra läxan där. Nästan till och med bättre än att göra läxan hemma, för då blir man så lätt distraherad av till exempel att kolla på något annat på datorn eller så ropar mamma/pappa och vill något, och det "kan" man inte göra på espresso house för där sitter folk jämte en och då kan man liksom inte sätta på en film utan då pluggar man...
 
Frapino coffee caramel som jag drack är verkligen supergod, rekomenderar den till 100%. Jag har aldrig gillat kaffe men den här är faktiskt riktigt god, det kan ju också bero på att det är ungefär 25% kaffe och 75% frapino (milkshake). Så den rekomenderar jag verkligen! 
 
 
 
 

Nails - 21 januari

Har precis målat mina naglar och det blev halva nageln blå och halva rosa. Nagellacken kommer båda två från Depend som du kan se på bilden och det blåa nagellacket är nr 221 och det rosa nagellacket är nr 201. 
 
 

Outfit tips 20/1-14

Outfit tips 19/1-14
 
 

STELLA McCARTNEY low jeans
2 235 SEK - stellamccartney.com

Tröja
cubus.com

Primeboots
bootskungen.se


Dagens mode/skönhetstips 19/1-14

Det blir mycket lättare att välja kläder om du har en person vars stil du tycker mycket om. Som till exempel Blake Lively, jag tycker om hennes stil och inspireras mycket utav den. Så mitt tips idag blir att hitta er egna stilikon som ni senare kan få inspiration av. 

Några bilder på Blake Livelys outfits. 
 
 

Outfit tips 18/1-14

Här kommer lite fina rosa träningskläder från ginatricot. 
 
Träningskläder
 
 


Outfit tips 17/1-14

Outfit tips
 
 

Hollister Co. destroyed jeans
160 SEK - hollisterco.com

NIKE white leather shoes
795 SEK - office.co.uk

Burberry genuine leather purse
10 345 SEK - saksfifthavenue.com

Naranja Knit
hunkydory.se


Dagens mode/skönhetstips 16/1-14

Din hårinpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.

 

 


In my head - 15/1-14

- Jag tycker det är så himla roligt att det är snö igen, den gör så mycket under den mörka vintertiden.
 
- Jag längtar sjukt mycket till både Spanien som vi ska till på sommaren och Björnrike som vi ska till om ungefär
  en månad. 
 
- Jag behöver verkligen mer träningkläder, känns som att jag har alldelles för lite, fick två supersköna    
  träningströjor av min morfar i julklapp och skulle gärna vilja köpa en sådan i varenda färg som finns. 
 
- Min dator är helt knäpp, den stängs av lite då och då och jag kan inte slå på "hitta min mac" vilket är otroligt      
  irriterande.
 
 

Pluggdag

Idag är det en typisk pluggdag, vi har fyra läxor som ska vara klara denna veckan. Som tur är så är jag klar med tre utav dem och har då en kvar. Om jag hinner klart med den ganska snart så kommer jag att åka ner och köra lite på gymmet. 
 
Imorgon på NO:n ska vi skära i gris, eller våra lärare ska "skära" medans vi kollar och känner, fyy. Kommer att bli ganska äckligt men ändå på något sätt väldigt intressant eftersom grisen är otroligt lik människan på insidan. Kanske tar lite bilder och lägger upp på bloggen, men det beror på om det finns något som jag vill ta foto på, eller om jag helst vill stå tio meter ifrån grisen för att det är så äckligt.... 
 
 

var med i C&S vs giveaway!


Dagens mode/skönhetstips 13/1-14

Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna för en mer öppen och intensiv blick.

källa: veckorevyn.com

 

Dagens mode/skönhetstips 12/1-14

Försök låta bli att köpa saker bara för att dina vänner har dem. Mode och kläder är så otroligt mycket roligare när alla har sin egen unika stil! 

källa: tidningen julia

 

Nymålade naglar

För en liten stund sedan så målade jag och Alexandra våra naglar samtidigt som vi kollade på det senaste avsnittet av pll. Här kommer lite bilder på dem: 
 
 
Alexandras naglar: 
 
 
Mina naglar: 
 
 

nails

Målade precis mina naglar i färgen rosa och la på lite glitter på vartannat finger. Nagellacket är från h&m. 




Bilder från tjejkvällen

Bild från när vi åt våran pizza som vi gjorde själva.
 
 
Våran pizza.
 
 
Ben&Jerrys, vi år smakerna cookie dough, fairly nuts & chocolate fudge brownie.
 
 
 
 

Skolstarten

I onsdags började skolan vilket kändes bra för att nu har man kommit igång med skolarbetet och man går och lägger sig tidigt och går upp tidigt. Vi har faktiskt fått två läxor redan fast inte så jättesvåra, det var en läxa i svenskan och en i engelskan. 
 
Just nu sitter jag hemma hos Josefine tillsammans med Wilma. Ska hem klockan sex då jag ska träna step och köra yoga. 
 
Bilderna från tjejkvällen kommer upp senare idag så håll utkik. 
 
 

Övernattningar

Igår till idag sov jag över med Alexandra och Saga hemma hos Alexandra. När vi kom dit så fick vi varsinn drink och senare så åt vi kvällsmat, till kvällsmat blev det pommes frites och kyckling. Efter kvällsmaten så blev det  efterrätt och det efterrätt blev det pannacotta med hallon på toppen. Vi somnade vid ungefär tre då filmen nästan var slut och vaknade vid ungefär halv 12. 
 
Vid två så kom min mamma och hämtade mig för att vi skulle åka och träna hon och jag. Vi körde vårt egna lilla pass som innehåller både kondition och styrka. Först kör vi fem minuter på crosstrainern, sedan 15 minuter på löpbandet (intervaller som sammanlagt tog 15 minuter), sedan plankan i 1-2 minuter och så massa andra grejer för mage, armar och rumpa. 
 
Jag kom hem vid ungefär klockan fyra då jag snabbade mig in i duschen och väntade in Alexandra, Saga och Frida som alla skall sova över hemma hos mig idag. Kommer att ta lite foton som jag förmodligen lägger upp på bloggen senare... 
 
 

Dagens mode/skönhetstips 4/1-14

Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar.

 
 

Dagens mode/skönhetstips 3/1-14

Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.

Källa: veckorevyn.com
 
 

Dagens mode/skönhetstips 2/1-14

Prova att stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis är lagt på nagellack, det hjälper lacket att torka fortare.

 källa: veckorevyn.com 
 
 

Dagens mode/skönhetstips 1/1-14

Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.

Källa: veckorevyn.com
 
 

Nyårslöften

Gott nytt år alla fina bloggläsare, hoppas att 2014 blir bäst. 
 
Mina nyårslöften 2013: 
 
- Inte äta godis på ett år: CHECK 
 
Mina nyårslöften inför 2014: 
 
- Inte äta godis på ett år.
- Inte säga: Jaag ska bara... , utan göra saker direkt.
- Skriva ner alla bra minnen och lägga dem i en burk så att man kan läsa allt positivt när året är slut. 
 
Vad har ni för nyårslöften?