våffelmys med bästis

Just nu sitter jag och Josefine och äter våfflor. Det är så himla gott med våfflor. Snart ska vi kolla på gossip girl och äta glass, haha. Puss
 

Plugg..

Som ni ser har jag väldigt tråkigt. Sitter nämligen och pluggar, blää. Denna veckans läxor är veckans ord, engelska glosor, matte och så no. Bloggar kanske mera sen när jag pluggat klart. 
 
 

plättar

Idag var det min tur att laga kvällsmat. Det blev plättar.. 
 
Just nu sitter jag och Jacob och kollar på kontoret, haha.
 

ishallen med babes

idag har jag varit i ishallen med mina fina vänner Nellie, Josefine och Klara. Olivia kom också sen fast hon åkte aldrig. Jag suger på skridskor, haha. Men man lär ju sig. Puss


norah

Igår passade ju vi Norah. Det var jätteroligt, hon är så snäll och söt. Jag passar gärna henne igen. Hon somnade på mammas mage ungefär vid halv nio. Tack för att vi fick passa henne!

Just nu sitter jag på bussen påväg till mormor. Tänkte att det kunde vara kul att vara med henne idag. Ha en bra dag alla fina läsare!


Frukost på sängen

Idag blev det frukost på sängen, vaknade för ungefär en halvtimma sen. Idag får bli en slappardag.. Puss:*
#tvåmackormedskinka #juice #sockerkaka #filochflingor 
 

sockerkaka

Har preis bakat en sockerkaka, tänkte att det kunde vara gott med lite fika. Om tio minuter kommer Christoffer, Patricia och Nora. Vi ska vara barnvakt till Nora ikväll. Nora är min kusin, hon är 8-9 månader gammal.
 
 

Galamiddag ♥

Igår var jag på galamiddag hos min kompis Chantelle. Alla tjejerna i klassen var bjudna på galamiddagen. När vi slutade skolan så gick jag och Josefine hem till henne och åt och fixade oss inför middagen. Vi åkte klockan kvart över 5 till Chantelle. Chantelle hade på sig en jättefin orange klännning som hon passade jäättebra i. Alla tjejerna hade otroligt fina klänningar och hade satt upp sina hår jättefint. Först när vi kom så åt vi förrätt (sånna där små pajskal med köttfärs och ost i) sen åt vi varmrätt (potatisgrattäng, kyckling med béarnaisesås och grönsaker). Det var jättefint framdukat med ljus och sånt.
 
När vi hade ätit klart så gick vi ut till hennes garage och körde pingis. I garaget fanns ostbollar, chips, nötter, klubbor och massa olika smaker på tuggummin. Eftersom inte jag äter godis så kunde jag inte äta klubborna eller tuggumina (det var sånna godis tuggumin och dom räknas som godis för min del) så fick jag hålla mig till chipsen, ostbollarna och nötterna. 
 
När vi hade spelat pingis ett tag fick vi varsinn chokladmedalj. Sen gick vi in och satte oss vid borden och då kom desserten levererad. Det var kladdkaka men hallon, grädde och någon jättegod kolagrädde. När vi hade ätit klart så gick Chantelle och hämtade paketen. Hon hade precis fått upp första presenten och la pappret på bordet på ett ljus så att det började brinna. Alla vi tjejer skrek och Chantelles mamma och Harald (hennes låtsas pappa) kom och släckte elden. Det tog bara eld i en servett som tur var så det släcktes ju väldigt fort men man blev ändå rädd att det skulle sprida sig. Så när vi hade släckt elden så gick vi och satte oss i soffan och fortsätte med presentöppnandet. Jag och Josefine hade köpt ett par örhängen, en bodybutter (strawberry and milkshake) och  en chokladask. Hon blev väldigt glad för sina presenter. 
 
Tack för kvällen mina underbara tjejer. Den kvällen glömmer man aldrig. 
 
 

våfflor

Kom hem från skolan för ungefär en halvtimme sen och var sugen på våfflor så då ställde jag mig och började göra det. Dom kanske inte blev jättefina men goda blev dom i alla fall. Om en timme ska jag spela tennis, alltså 5- halv 7. 
 

fika hos farmor och farfar

idag ska vi fika hos farmor och farfar för att min farmor fyller åt på tisdag. Grattis! Älskar min farmor och farfar! Dom ställer alltid upp i alla lägen.

Farmor fick en chokladask utav oss idag och så någon dag under veckan eller senare så ska vi åka in med farmor och köpa kläder som present för vi tänkte att det är bäst att hon är med och provar så att det blir rätt i storleken och så.

Idag ska jag köra body combat på gymmet klockan 17.10. Känner inte riktigt för att träna men jag gör det ändå. Vad gör man inte för hälsan?

Idag har jag kollat på massa gossip girl avsnitt. Jag är på säsong 5 avsnitt 4. Älskar verkligen gossip girl.


mys med tjejerna

igår hade jag, alexandra och frida mys. Frida skulle hem runt åtta eller vad det nu va, haha. Julia kom till mig och alle sen på kvällen (ungefär 10 någonting). Vi kollade på tre jättebra filmer igår, kommer inte riktigt ihåg vad alla heter men dom var väldigt bra i alla fall, hehe. Alle och julia sover fortfarande så det är bara jag som är vaken! Om några timmar kommer Frida igen, ha en bra dag puss!


Godmorgon

Godmorgon alla fina läsare. Tänkte att jag kunde göra ett inlägg såhär på morgonen. Skolan börjar ju 20 över åtta så jag ska nog ta på mig nu. Hoppas att ni har en bra, puss
 
(bild från i måndags) 

Min torsdag

Idag har jag varit med världens bästa tjejer. Olivia, Josefine, Frida, Julia och Alexandra. Vi hade deep talk i bastun och åt honungs melon. Olivia, Julia och Alle åkte hem för ungefär 2 timmar sen. När dom åkte hem bakade jag, Frida och Josefine chokladbollar. Frida åkte precis hem så nu är det bara jag och Josefine kvar. Tack för dagen mina hjärtan, älskar er! 
 

måndag

idag har det varit en vanlig måndag. Skoldagen börjar med idrott i en timma , slöjd i en timma och 20 minuter och sen lunch. Efter lunchen hade vi matte/no lektion sen var det engelska och sen så var det bänkbok sen så åkte jag och josefine buss hem till mig och så gjorde vi smothies, sen så kom Josefines mamma och hämtade henne för att hon skulle träna och jag åkte ner till min tennis träning. Sen så lagade jag lite pasta och värmde kött som vi åt igår. Det var min måndag! 
 

mys

vakna för ungefär en timma sen så nu ligger jag i min säng och kollar på gossip girl. idag ska jag spela tennis med saga och hennes pappa och sen så ska jag köra body combat på gymmet. är väldigt trött idag för jag somna ganska sent igår men jag blir nog piggare om ett tag.. hoppas att ni alla får en jättebra dag:*


Fredag

Fredagskväll och mys i soffan framför gladiatorerna med familjen. Snart så kommer mina bästisar Josefine och Matilda, då ska vi tre kolla på gladiatorerna i mitt rum och äta lite chips och sånt. Så kul att gladiatorerna har börjat igen , haha! Imorgon kanske jag ska köra easy line klockan halv elva.


Josefine och olivia ♥

idag har jag varit med olivia och josefine. josefine var bara med typ 1 och en halv timme för hon skulle träna. imorgon är det äntligen fredag!


outfit

idag har jag på mig en svart långärmad tröja från h&m , en brun pälsväst från tessie och ett par svarta jeans från ginatricot


plugg.

idag var det ju skola. vi ska göra 3 kapitel i matteboken på2 och en halv vecka. när jag skulle sätta mig och börja göra några uppgifter i matteboken sätte sig Missan (min katt) på min bok så att jag inte kunde se något, hehe. Om en halvtimme ska jag spela tennis med alexandra (alltså klockan 8). längtar redan till sportlovet..
                                                                                                                                                                       

skola imorgon

kan inte fatta att skolan börjar imorgon.. önskar att vi hade lov i en vecka till, men det kommer ändå bli roligt att träffa alla kompisar och så.. är jättetrött så jag ska nog sova snart! puss (bild från i fredags)


thaimat

när dom från Tyskland var här åt vi thaimat. Vi åt sushi och nudlar och massa andra grytor med typ kyckling och sånt. Jag gillar inte sushi så jag åt nudlar i stället men våra kompisar älskar sushi så dom åt det..


Klubb mästerskapen

Idag spalade jag km (klubbmästerskap). Jag vann 2 av 4 matcher.. Kunde kämpat mer och slagit igenom mycket mer på min första match, den andra matchen var vääääldigt jämn men jag förlorade och den tredje och fjärde matchen vann jag. Jag tror att Moa vann allt. Grattis i så fall!! Snart kommer våra kompisar från tyskland och till oss. 
 
har på mig en hunkydory japan knit (den som jag köpte igår) och ett par vita jeans från ginatricot ♥

jolinarea

idag fick jag, josefine och olivia gå upp klockan kvart i fyra och ta på oss och fixa oss lite och sen åkte vi in till jolinarean. vi kom in på första gänget så då fanns det väldigt mycket. Hittade dock inte så mycket.. hade tur som såg en hunkydory (japan knit) som någon hade lagt under några tröjor. så den blev det! den kostade 500:-. Det var JÄTTEMYCKET folk så man fick knuffa sig fram genom kläderna. Just nu sitter vi och myser lite på viskan. vi åt frukost på Orion innan <3


Emilia in the house!

Ville bara säga att Amanda är bäst och kolla in min blogg hääääär! Puss och kram!

slappardag

idag blir det nog en slappardag. Imorgon är det jolina rea så då ska jag på den och idag kanske jag ska in till stan men vendela men det är inte helt säkert.. ska snart gå ner och äta lite frukost och sen ska jag kolla på en film.


nyårsafton

Igår var det ju nyårsafton. Mitt nyårslöfte var att inte äta godis på ett år. Kanske lite sent att säga det nu men gott nytt år. Snart ska vi till mormor och äta lunch.  Nu är det bara en vecka kvar på lovet..