Nya skor!

Hej beställde nyss ett par skor som jag ska ha på skolavslutningen. Bild nedanför. Vad tycker ni? Kommentera gärna! Det är så roligt med kommentarer! <3

----------------------------------------------------
KOMMENTERA GÄRNA MINA INLÄGG! ÄR SÅ ROLIGT MED KOMMENTARER!

//Amanda <3


Wilhelm , Gustaf och Josefine

Idag har jag vart med Josefine. A hos frisören för hon skulle klippa sig. Efter hon hade klippt sig gick vi och mötte Wilhelm och Gustaf så gick vi ock köpte lite godis och sen gick vi hem till Gustaf och spelade cod. Sen skulle Wilhelm ha träning så då följde jag honom och sen gick jag hem.

Vi hade en audition om vem som skulle bli ambassadör idag. Det var jag, Linus, josefin, Josefine och Chantelle som ville. Vi skulle gå in i ett rum där det satt åtta personer så skulle vi läsa en bit på svenska och en bit på engelska sen skulle vi gå och ha rast. Sen kom dom och sa att jag och Linus blev ambassadörer:) jippie! Hahah..


Bra kompis

Hej! Igår spelade min klass och jag bra kompis fotboll. Första matchen blev det lika, andra och tredje förlorade vi och fjärde vann vi! Hoppas att det går bättre nästa år! Jättebra kämpat hela laget!

Idag har jag varit med Filippa. Vi badade i sjön och i hennes pool. Efter vi hade badat klart gick jag till tennisen. Jag ska spela tennis match i helgen igen! Ska bli roligt...

Förlåt att jag är så dålig med mitt bloggande nu! MÅSTE bli bättre...


Match m.m

Hej!
I lördags spelade jag tennis match i Vänersborg. Vi spelade ute på grus. Jag spelade singel! Jag vann min match!

I tisdags tog jag spruta. Alla tjejerna i femman och jag tror att sexan och mera tog den också. Den gjorde jätte ont! Eller jag är typ rädd för sprutor..

Imorgon ska vi spela fotboll hela dagen! Några i sexan har fixat det så vi ska spela matcher mot varandra. Ska bli kul.

På söndag är det "bra kompis fotboll" jag har nummer 4. Vi målade tröjorna idag i skolan! Killarna skrev typ MASSA saker på dom! Säger hur det gick senare!

Idag har jag varit med Josefine! Vi gjorde smoooothie:)

Ha en fortsatt bra kväll!


Match ♥

Godmorgon!
Idag ska jag spela tennis match! Är taggad fast jag är rätt förkyld och väldigt ont i halsen men matchen är klockan fyra så jag får hoppas att det blir bättre!

Igår fotade jag och min brorsa lite. Här kommer några bilder <3


Tennis <3

Hejhej! Igår spelade jag tennis! Det var jätte kul! Imorgon ska jag också spela tennis. Ska bli kul. Förlåt att jag inte bloggar så ofta längre men ska försöka! :* <3