London

Just nu sitter jag på flygplanet på väg till London. Ska bli såå kul. Om någon vill något så får ni smsa på kik eller viber. Jag kommer att lägga ut massa bilder på min instagram @amandaedvardssson. Kanske gör ett inlägg när jag kommit fram till London också.. Vi får se. Hoppas att alla har ett bra höstlov. :*


Plugg.

Förlåt för att jag har varit dålig ned mitt bloggande men det har varit mycket plugg denna veckan. Vi hade NO-prov idag och resultatet på provet blir betyget i no. Jag hann skriva allt i alla fall och jag tror att det var rätt eller det hoppas jag i alla fall.

Just nu ligger jag i min säng och kollar på tv.. Känner mig lite förkyld:(


Bakning ♥

Jag passade på att baka lite när jag var själv hemma. Jag bakade rosa muffins med lite florsocker på. På dom första glömde jag att ha med bakpulver i smeten så jag trodde att dom skulle bli jättedåliga men så dåliga blev dom faktiskt inte, det klart att dom med bakpulver blev godare och saftigare men dom utan blev inte så dumma dom heller. Pusss:*


Discot &hearts

Igår hade vi ju disco! Det var faktiskt jättekul fast rätt rörigt. Första timmen stod jag ju i lyckohjulet, det var kul i början men sen var det jätte jobbigt för alla la fram pengar och tjata och man han inte riktigt med. Sen var jag domare för tryckartävlingen för lågstadiet, det var väldigt roligt. Sen klockan nio till halv tio stod jag i kiosken, det var inte jättemånga som ville köpa då men några i alla fall. Vi fick in jättemycket pengar.

Innan discot skulle jag baka 38 kladdkakemuffins, det var rätt stressigt för jag kom hem från skolan halv tre och vi skulle vara nere vid discot fyra så jag fick snabba mig väldigt mycket.


Disco

Imorgon ska min klass ha disco. Ska bli jättekul.. Jag ska stå i lyckohjulet 1 timma, kiosken en halv timma och döma tryckaren för dom mindre. Bloggar mera imorgon


Morfar

Just nu är morfar här för mamma är på kurs och pappa är i spanien. Om en timme ska jag spela tennis (alltså klockan 8) Imorgon ska min klass til navet och kolla på massa rymdsaker eller va det nu var. 
 
                                   // Amanda ♥
 
 

Skolas

Idag var det skola. Vi åt frukost i skolan idag för att man skulle det. Jag åt två mackor och ett äpple. Det fanns fil, flingor, mackor och mycket mer. Idag ska jag spela tennis! Jag spelar ju 17.00-18.30.


Övernattning med bästis ♥

Just nu lockar Josefine mitt hår. Jag har sovit över hos henne. Vi hade jättekul igår kväll för vi hittade en jättebra låt och så gjorde vi en jättekonstig men rolig dans. Jag kanske kommer lägga ut den videon på bloggen så får ni se!


Prov

Idag har vi engelska och NO prov. Engelskan kan jag men NON är jag lite osäker på! Hoppas att det går bra puss


Regniga Sverige..

Det regnar hela tiden! Man blir inte direkt förvånad när man går upp på morgonen och kollar ut genom fönstret och ser att det regnar. Det skulle inte vara fel att åka på solsemester till Turkiet nu, men men.


Familjen Andersson

Igår var Ida, Gustaf, Kristina och Danne hemma hos oss. Vi skulle planera lite vart vi skulle åka skidor och så. Jag och ida kollade på gossip girl nästan hela kvällen och åt godis. Bästa serien!! Kan inte sluta att kolla på det!

Idag ska jag inte göra så mycket.. Eller jo jag ska köra Easyline på gymmet klockan 4.

Imorgon är det skola. Tycker att skolan är mycket roligare nu när vi går på högstadiet!

Puss och kram // Amanda


Tennis med Alexandra

Kom nyss hem från en underbar träning med bästa Alexandra. Vi tränar ju 8-9 varje tisdag. På fredag ska jag spela match klockan 4 eller 5 jag vet inte riktigt men det blir nog bra!

/Amanda