Ellen ♥

Godmorgon. Igår kom jag hem från Ellen (min bästis) som bor i Varberg. Jag har sovit där i tre dagar. första dagen var vi på ullared. Jag köpte inte så mycket speciellt men jag köpte spritzlar eller va det nu heter.. För jag och mamma ska bara lite cup cake och då ska vi ha det till glasyren. Andra dagen gick vi lite på stan fast vi hittade ingenting så vi tog en frapino på expresso house. Sista dagen åkte vi till simstadium och badade. Det var jätte roligt. Tack för dom tre dagarna. 
 

Stan med mina gosisar ♥

Idag har jag varit på stan med mina godingar Wilma och Matilda. Vi åt på Jensens Bøfhus. Varje gång man äter där får man en stämmpel och när man har fem stämmplar får man den sjätte biffen gratis så jag fick min biff gratis idag eftersom jag hade 5 stämmplar. 
 
BILD PÅ MATEN: ↓
 
 
Sen köpte jag en blus från Faith. Den är vit. Kommer säkert att lägga ut en bild på hur den ser ut på mig men här kommer en bild på när den ligger på marken. 
 (den sista bilden blev väldigt liten. Vet inte varför men det gick i alla fall inte att få den större...)
 

Släktkalas ♥

Idag ska jag ha släktkalas. Jag och mamma har bakat lite chokladmuffins och någon slags rabarberkaka fast jag har bara tagit kort på chokladmuffinsarna för att jag gjorde dom. Mamma gjorde rabarberkakan/tårtan. 
 
 

Födelsedag ♥

Godmorgon. Idag är det min födelsedag. Jag har fått massa fina presenter. Tack mamma och pappa. På söndag ska jag ha släkt kalas. Ska bli kul! Det är ju alltid roligt att få presenter. Imorgon är det midsommarafton. Bloggar mer sen. 
 

Slapp dag..

Idag har jag vart på tennis skola och efter tennis skolan har jag varit med Josefine . Annars har det varit en väldigt slapp dag.. Bloggar mer i morgon


Äntligen klara..

Godmorgon! Igår satt jag och min kompis och satte på pärlor på våra hörlurar. Det tog ganska lång tid men nu är vi klara. Väldigt nöjda. Vi fick väldigt ont i våra fingrar men det har gått över nu!
-----------------------------------------------------
http://mandiedv.blogg.se


homemade bracelets ♥

Hemgjort armband:

Du behöver:
Pärlor
Tråd
Plåt
Bakplåtspapper
-----------------------------------------------------
Börja med att sätta på ugnen på 200∘. Ta fram en plåt och sätt bakplåtspapper på den. Sätt ut pärlor på plåten, antingen färgglatt eller som jag som håller mig till två färger. Sätt in plåten i ugnen i 4 minuter. Ha koll på pärlorna så dom inte smälter för mycket eller bränns. Ta ut dom och låt dom svalna och sen är det bara att börja pärla.
LYCKA TILL!


Stan med bästis ♥

Hejsan alla söta läsare !

Idag har jag varit med Frida i stan. Vi åt på jensens bøfhus och shoppade. Jag köpte ett par örhängen en ring, en jeans jacka och två par byxor. Frida köpte en blus från faith och shower gel från the body shop.


Sverige vs Ukraina

Sverige mot Ukraina! Kom igen nu då Sverige!


Skolavslutning

Godmorgon! Igår hade jag skolavslutning. Min klass sjöng "the lazy song" Så nu är det sommarloov! Känns bra att inte behöva gå upp så tidigt. Var ganska morgonpigg idag så jag vaknade vid halv nio ... Efter sommaren börjar ju jag sexan och då ska vi flytta över till den andra skolan. Ska bli spännande!

Bild 1: jag
Bild 2: min bror
Bild 3: jag och min bror


match m.m ♥

Idag har jag spelat tennis match i ljungskile med Saga. Moa hade huvudvärk
och Frida var på kalas så det var bara jag och Saga som kunde spela, så vi
fick spela både singel och dubbel. Lite bilder kommer nedanför. Efter vi hade
spelat färdigt åkte vi till ikea. Vi köpte inte så mycket. Vi skulle kolla på garderober
men dom byggde om där alla garderoberna stod så man kunde inte kolla. Så
vi köpte bara det vanliga... Lite små saker.

Om en halvtimme ska jag ut och
springa ed Fridur! ♥