Haul

Det är väldigt många haulvideos just nu men hoppas att det är okej!:)

Ni märker nog att mina videos inte kommer upp i ordning...


Rosa vatten

Idag åkte vi och tog ett litet dopp i sjön "Laguna Rosa". I den saltsjön är det 15-18% salt vilket är sjukt salt. Direkt när man gick i började man nästan flyta och det var så himla häftigt, men det var sjukt äckligt efteråt eftersom man var såå full av salt så att det sved överallt så ett tips är att ta med vatten ner så att man kan skölja av sig innan man ska hem.

Lite fakta: 

Varför är vattnet så rosa på eftermiddagen?

Det finns en alg i vattnet som har pigment från en bakterie som är rosa. När solen skiner över vattnet så bryts solstrålarna i vattnet och den rosa färgen syns extra mycket. Algen trivs bara i vatten med en hög salthalt. 







Roomtour


Haul


Haul


Resan till Spanien


Shoppingrunda i Torrevieja

Ikväll var vi nere och gick längs shoppinggatorna här i Torrevieja. Vi trodde att detta skulle vara en liten "fiskeby" men det var det inte utan den var full utav olika butiker vilket var väldigt roligt! Så jag köpte ett par skor som ni kan se i min och Jacobs haul video.






Första veckan i Spanien

Nu är vi i Torrevieja där vi har WI-FI vilket betyder att jag kan göra ett litet blogginlägg. Vi har nu varit i Spanien i en vecka och första veckan bodde vi i ett jättefint hus tillsammans med familjen Lorentzon. 

Det var varit bra väder nästan alla dagar. Den enda dagen det var sämre väder var på tisdagen då vi åkte till Gibraltar som är ett berg. Där åkte vi en en buss på en liten sightseeing och bussen stannade fyra gången. Första stoppet var utsiktstopp då vi kunde ta lite bilder, andra stoppet var en grotta som man kunde gå in i och den grottan byggdes för att ha som ett sjukhus under andra världskriget men det användes aldrig till det och just nu används det till musikspelningar. Tredje stoppet var vid aporna eller los monos som det heter på spanska , haha, aporna var riktigt söta men också riktigt busiga då de försökte snatta till sig saker hela tiden så man fick verkligen hålla hårt i allt. Det var huuur många apor som helst och de hoppade upp på bussarna för att få lite "skjuts" och man blev verkligen jätterädd när en apa hoppade upp på fönsterrutan. Det fjärde och sista stoppet var vid en tunnel som man kunde gå in i och inne i tunneln fanns det massa rum som användes under andra världskriget. Det var superhäftigt i Gibraltar. 

På torsdagen (igår) var vi i en by som heter Mijas (uttal [michas]). I den lilla byn är alla byggnader vita och det är en fantastisk utsikt över Spanien och till och med Afrika därifrån. Inne i den byn är det häst och åsnetransport men vi åkte aldrig det. Det fanns mycket butiker och också mycket restauranger. Jag, Molly, Magnus, Mia, mamma och pappa tog trerätters på en utav alla restauranger och jag blev så himla mätt att jag inte ens orkade beställa efterrätten och då förstår ni nog hur mätt jag var för en efterrätt tackar man inte nej till så lätt. Det var en rolig dag med mycket fina vyer i Mijas.

De andra dagarna har gått mycket till strand och poolhäng vilket har varit väldigt skönt, man kunde bara ligga och slappna av och inte tänka på massa skola eller andra måsten som finns när man är hemma. 

Jag har tagit massa bilder med kameran och även gjort videos. Bilderna kommer upp när jag kommer hem för jag har inte någon sladd med mig men mina videos kommer upp innan. Ska bara klippa och fixa dem och sedan laddar jag upp dem.






Haul


Sminkväskan till Spanien


Packningsvideo - Spanien


Nails 19/6-14





Testar bananglassen


First impression

Tog mer än 24h att få upp denna video men nu är den äntligen uppe!

Hoppas att ni gillar den!


Hihihih hjjj


Mina födelsedagspresenter #2

Detta var sista delen!


Haul


Mina födelsedagspresenter #1

Fyller egentligen år den 21 juni.

Denna videon är inte för att skryta!


Haul

Jag var i stan igår (lördag) det var då jag spelade in videon.

Hoppas att ni gillade den!


♡Get ready with me - skolavslutning♡


♡Get ready with me - skolavslutning♡

Jag slutade skolan igår (torsdags).

Hoppas att ni gillade videon❤️

Instagram: amandaedvardssson (3 s)
Blogg: mandilove.blogg.se
Mail: [email protected]


Testar bananglassen


First impression


Mina födelsedagspresenter #2

Detta var sista delen!

 


Bananglass

Igår testade jag denna bananglass och den var faktiskt väldigt god och verkligen värd den där tian!

Den får:



S&F

Igår cyklade jag, Frida och Saga till CG där vi köpte lite gott till kvällen. När vi sedan kom hem därifrån så skar vi upp allt och doppade det i nutella. MUMS! 




Dagens uppifrån


//Skor: Flip-flops från Intersport//Shorts: Hollister//Tröja: Tommy Hilfiger//

Vattenmelon och jordgubbar

Idag hade jag "tennisskola/dagsläger" från klockan halv tio till klockan tre. Det är imorgon, på onsdag, på torsdag och nästa vecka också men eftersom jag ska till Spanien på lördag så missar jag det nästa vecka. Det är väldigt roligt och nästan alla i tennisklubben är med på det! 

När det var slut så gick jag, Saga och Frida hem till Frida där vi spelade badminton och åt lite vattenmelon och jordgubbar. Väldigt gott! 

Nu är jag påväg hem från Frida och taggar morgondagen med ännu mer tennis! 




Mina födelsedagspresenter #1

 

Fyller egentligen år den 21 juni.

Denna videon är inte för att skryta!


Haul


Dagens uppifrån


//skor: marenas//shorts: dmretro//tröja: hunkydory// 

Lördagsmys hos Saga

Just nu sitter jag, Molly, Frida och Saga hemma hos Saga och tre lite gott. Det kommer inte att bli så sent idag pga att vi har tennismatch imorgon vid nio på morgonen.


Kokosnöt och melon.

Jordgubbar.

Snacks.




Fredag den trettonde

Såhär ser kvällsmaten ut idag då den äts med fina vänner. 








Skolavslutning

Idag var det skolavslutning vilket betyder att det äntligen är sommarlov nu!! Så skönt! Ska ner och ta ett kvällsdopp med Frida vid 8 eller9, väldigt mysigt! 




Klassmys

Detta var i igår (onsdag).


Äntligen

Igår kom det nya pll avsnittet ut som jag väntat på i ett halvår nu! Har bara sett halva pga att jag inte haft tid. Men hittills är det sååå bra!!! 




Dagens outfit 11/6-14


//Skor: Marenas // Klänning: Ralph Lauren // Kofta: pompdelux //

Så coolt


Mini haul


Fika/mat

Idag efter skolan åkte jag in med min pappa till Knalleland där vi fixade min klocka samt åt/fikade lite på ?? (kommer inte på namnet, haha). Fick även med mig en liten grej hem. Det kommer upp en haul video senare/ikväll så håll utkik! 




Outfit 9/6-14



// Jeans: Lager 157 // Tröja: Ralph Lauren // Skor: Marenas //

Tennis i 3h

Kom nyss hem efter tennisträning ute med Frida, Saga och Nick. Vi skulle egentligen haft match idag men den är flyttad så vi spelade själv istället. Det var faktiskt roligt dock väldigt varmt men det var värt det! 

Har i alla fall blivit lite brun idag kan man de på min fot, haha.



8/6-14

Här kommer bilder från gårdagen.

Grillad lax med färskpotatis!

Frukt och bär, så sjukt gott!





Bilder från igår

Vi hade jätteroligt igår! Först satt vi och pratade sedan åt vi varmrätt och efterrätt och därefter pratade vi igen. Här kommer bilder.




Sveriges nationaldag

Idag är det Sveriges Nationaldag. Jag har inte gjort så mycket hittills men senare ikväll ska vi till min granne. Majas familj och en familj till ska också dit och det ska bli jätteroligt! Kommer förmodligen ta lite bilder och i så fall lägger jag upp dem senare.



Night routine


Liten haul


Staden med Maja

Idag var jag i stan med Maja. Först åt vi på SubWay pch sedan shoppade vi lite. Vad jag köpte kommer i en video om någon stund. När vi hade shoppat klart gick vi på Majas brors bal. De var alla jättefina och man blev sugen på att gå på bal själv. Efter balen gick vi och åt/fikade på Viskan. Jag tog en blåbärspaj och den var jättegod!




Kebabrulle i skolan

Idag fick vi kebabrulle i skolan! Så himla gott




Tennismatch i Ulricehamn

Kom precis hem från Ulricehamn där vi spelat match. Jag vann min singel, Frida förlorade sin singel och sedan var det en väldigt jämn dubbel som jag och Saga förlorade som slutade 10-7 i Tiebreak.

Nu taggar vi inför matchen på söndag!!!



Bilder från fotomaratonet

Här kommer de fyra bästa bilderna från fotomaratonet.




Ystad-tennisläger

Lite små klipp från tennislägret i Ystad.


Ystad 2014

Igår kom jag hem från Ystad där jag varit på tennisläger. Lägret var superbra, det var väldigt fin miljö, fint väder pch bra träning vad man kan man begära liksom? Vi hade väldigt mycket fys och det var sjukt jobbigt men det känns väldigt bra nu i efterhand. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om men det var i alla fall ett bra läger med många goa människor. 







På vägen hem från Ystad så åkte min familj till Malmö där vi shoppade lite på Hollister, vad jag köpte kan ni se i min video som heter "Haul". 





Haul

Verkligen inte för att skryta.


Testar ny festis

Ni är grymma tjejer


Alla mina baby lips