Get ready with me - Evita


FMA - Stockholm dag 4

Detta var sista dagen:*


FMA - Stockholm dag 3


Stockholm dag 2 och 3

Igår åt vi frukost för första gången på hotellet och den var helt fantastisk. Utbudet var enormt och där vi satt hade man utsikt över globen. Jag åt jäättemycket, nästan lite för mycket kanske, haha. Jag skulle gå upp och hämta kameran och medans jag gjorde det så började mamma, Jacob och mormor hämta frukost. Eftersom de hämtade frukost när jag var borta fick jag gå och hämta frukost själv och jag som tycker ALLT är pinsamt tyckte jag det var lite pinsamt, haha. Jag tyckte verkligen inte att det var pinsamt att hämta frukost idag men igår när allt var nytt och jag inte visste "hur" man skulle göra så var det pinsamt. 
 
 
När vi hade ätit upp frukosten igår så skulle vi egentligen fixa i ordning oss och sedan åka in till stan, men det var städare i vårt rum precis då, så då gick vi runt och utforska hotellet lite. Ett tag senare gick vi ner igen och då var de klara så då fixade vi i ordning oss och drog sedan in mot stan. Vi gick i butiker till ungefär 13.00 och sedan åkte vi tillbaka till hotellet. Då fixade vi i ordning oss inför Evita och jag fick äran att sminka mormor lite, hihi. Evita var faktiskt väldigt bra men det var lite jobbigt att det bara var sång HELA tiden. Den får 3/5:)
 
 
Vi åt kvällsmat på en restaurang som heter "Nybrogatan 38" och där beställde jag oxfilé med sallad till varmrätt och någon jättegod chokladgrej till efterrätt. SUUUPERGOTT VERKLIGEN!!
 
 
Idag har det blivit massa shopping men tänker fortfarande inte visa vad jag köpt ännu, hihi:) Om ni vill se mer från dagen så har jag vi lagt upp videos från varje dag. Nu orkar jag inte skriva mera för klockan är 23.57 och jag är såå trött och verkligen inte sugen på att sitta och skriva ett långt inlägg. 
 
Det är i alla fall superroligt att vara här i Stockholm nu!! Tack för allt mamma, mormor & Jacob, ni är bäst! Imorgon blir det hemfärd...
 
 
 
 
 
 

FMA - Stockholm dag 2

Kolla bloggen (http://mandilove.blogg.se) för mer bilder


FMA - Stockholm dag 1

Vi kom till Stockholm vid fyratiden och de flesta butikerna stängde vid 4-5 så det blev ingen shopping idag och denna videon blev heller inte så lång. Imorgon kommer en till follow me around video så håll utkik. ILY


Stockholm - dag 1

Idag åkte vi (jag, mamma, mormor och Jacob) till Stockholm. Det blev strul med tåget eftersom det var mer än en timme försenat så pappa fick först köra in oss till Göteborg där vi sedan tog tåget till Stockholm.
 
 
På tåget smakade jag på Aloe Vera Grapefrukt och den var verkligen huur god som helst, den får 5/5 av mig så tycker verkligen ni ska prova den!!
 
 
Vi var framme i Stockholm vid fyratiden och då köpte vi varsitt tunnelbanekort och sedan åkte tunnelbanan till hotellet. Hotellet vi bor på heter  Quality Hotel Globe och det är verkligen huur fint som helst. Redan när man kom in i lobbyn förstod man att allt skulle vara väldigt fint och fräscht och det stämde verkligen! Hotellet ligger jättenära tunnelbanan och vi har också ett shoppingcentrum precis jämte så det är superbra! Vårat rum var väldigt mysigt och jag var riktigt snabb på att reservera "sminkbordet", haha, mina sminkprodukter flög upp på direkten när jag såg platsen. Jag passade också på att packa upp alla mina toalettartiklar direkt efter sminkprodukterna. 
 
 
När vi hade packat upp väskorna och fixat i ordning på hotellrummet så gick vi ner till tunnelbanan och åkte in till Centrum och strosa runt lite. De flesta butiker var stängda eftersom klockan var runt fem men det var några få som var öppna och det ledde till att jag fick med mig lite shopping tillbaka till hotellrummet. Jag kommer inte att säga vad det var jag shoppade eftersom jag kommer att göra ett inlägg på allt jag köpt i Stockholm när jag kommer hem, men ni kan få en liten ledtråd och det är att jag köpte grejerna (köpte två grejer) inne på Åhléns. 
 
 
När vi gick och kollade inne i Centrum så fick mamma syn på Magnus Karlsson, hehe. Lite coolt ändå att det går runt kändisar mitt på stan här i huvudstaden. 
 
Globen är pyntad som en pumpa, riktigt fiffigt!!
 
 
 
Vi åt kvällsmat vid sjutiden och det var faktiskt jag som hittade restaurangen. Alla var väldigt hungriga och vi kunde inte hitta någon tillräckligt bra restaurang, så då tog jag upp telefonen och sökte lite och vips så hittade jag en restaurang som hette "Sally's restaurang". Den låg endast 70 meter bort från där vi befann oss så vi gick raskt dit och det verkade vara ett jättepoppis ställe eftersom det nästan var helt fullt. De var jättetrevliga där och maten var jättegod. Vi fick dock vänta vääldigt länge på maten eftersom det tydligen hade blivit något missföstånd i köket så när vi väl fick maten var vi vrålhungriga. Jag, mormor, Jacob och mamma beställde allihop Spagetti Carbonara;) 
 

Unboxing - fyndiq


Update från tåget

Vi steg på tåget för ungefär en halvtimme sedan och jag har börjat må lite illa, tror dock att det är pga ett läppglans som vi fick i Vecko Revyn som jag och mamma köpte. Man fick två läppglans med i tidningen, ett rött och ett nästa genomskinligt. Jag tog på mig lite utav det genomskinliga och det luktade hur illa som helst och tror det var den lukten som fick mig att må lite illa. Jaja, ska försöka sova lite nu så får vi hoppas att det blir bättre, puss!




Next: Stockholm

Nu är vi påväg till Stockholm, wihoo!



Get ready with me - middag hos mormor

IMORGON (lördag) ÅKER JAG TILL STOCKHOLM SÅ OM NI VILL HA T.EX. FOLLOW ME AROUND VIDEOS SÅ FÅR NI KOMMENTERA!KOMMENTERAFÅR NI KOMMER


Candy

Idag åt jag godis och därmed "bröt" mitt godislöfte. Jag fick ju pengar varje månad om jag inte åt godis och jag hade ändå hållt upp i 22 månader (lite mer än ett och ett halvt år) vilket är VÄLDIGT mycket. Jag "bröt" löften för att jag kände att jag ville äta lite då och då igen, alla mina kompisar äter ju liksom godis och på senaste tiden när de köpt godis har jag verkligen kämpat för att motstå att smaka. Är ändå väldigt stolt över att jag klarade hålla upp så länge och jag kommer nog hålla upp någon gång igen men just nu kände jag att jag ville äta lite. 

Man fick ha med godis idag till spanskan så då passade jag på att köpa. När jag smakade på första godisbiten blev jag helt galen, hahah, det var sååå gott! Jag köpte inte alls mycket godis eftersom jag visste att jag skulle tycka om det så mycket och också för att man kan få väldigt ont i magen när man inte ätit det på sååå länge. Godispåsen blev tom VÄLDIGT snabbt och det ledde till lite magont för min del, menmen, haha. 

Så nu har jag då ätit godis denna veckan vilket betyder att jag inte kommer att äta mer godis innan veckans slut (den är ju nästan slut ändå) och man måste börja lugnt!!





Snart höstlov

Imorgon är det fredag vilket betyder att det är snart Stockholm och lov! Jag, mamma, mormor och Jacob ska nämligen till Stockholm på lördag där vi ska shoppa, äta god mat, gå på Evita och ha det allmänt bra! Vi ska vara där lördag till tisdag och jag längtar verkligen! Kommer att spela in en haul video samt göra ett inlägg på det jag köpt när jag kommer hem från Stockholm.

Imorgon har vi ganska många lektioner med ganska korta raster vilket är JOBBIGT! Sedan slutar vi också 15.00 och våran tennis börjar 15.30 så vi har alltid lite lätt panik på fredagar. 
     
En till sak som är lite tråkig angående morgondagen är att det är sista dagen vi har våran nuvarande spanskalärare Elin i spanska. När vi började i sjuan så hade vi en som heter Helena i spanska men hon var gravid vilket gjorde att vi bara hade henne som lärare i mindre än en termin. När Helena var hemma så fick vi då Elin och hon är verkligen supersnäll och vi har kommit varandra jättenära. Jag, Maja, Moa och Saga brukade alltid stanna kvar efter spanskalektionerna när vi hade längre raster så vi hade en väldigt bra kontakt med henne. Därför är det väldigt tråkigt nu när hon ska sluta..:( För er som undrar så var hon 24 år. Helena som vi hade i början av sjuan kommer tillbaka i Mars och tills mars ska vi ha en annan lärare som vi ska få träffa imorgon. Elin ska plugga vidare så det är därför hon ska sluta... Jaja, hoppas att vi förstod lite utav det jag just skrev nu, haha!




Snygg mössor från H&M

Här kommer lite snygga mössor till väldigt bra pris från H&M, hoppas att ni gillar dem! 

//MÖSSA 1//MÖSSA 2//MÖSSA 3//MÖSSA 4//MÖSSA 5//MÖSSA 6//

Fall inspo

Fall outfits
 
 

H M short dress
345 SEK - hm.com

F A V sequin top
575 SEK - nelly.com

Noisy may blue jeans
320 SEK - zalando.co.uk

Primeboots leather boots
2 980 SEK - nelly.com

Infinity scarve
36 SEK - claires.com


New in

Idag vid 20 i tio åkte jag och mamma in till stan eftersom jag hade en tid hos Luxury Nails (nagelsalong) klockan tio. Jag skulle nämligen ta bort "mina" naglar som jag gjorde där för mer än en månad sedan p.g.a att jag tyckte de hade blivit lite för långa eftersom de växt med mina nya naglar. Detta kostade 100kr och tog ungefär 10 minuter  så jag tycker verkligen man ska göra ta bort sina naglar på en salong och inte själv hemma. 
 
 
När jag var klar på Luxury Nails så gick jag och mamma till Åhléns där vi shoppade lite saker till badrummet samt en smink förvarings låda till mig. Den kostade 199kr och vi köpte den då på Åhléns
 
 
Jag vill/ska ha massa mera sådana här sminklådor eftersom jag inte ens fick plats med en fjärdedel utav mitt smink i denna låda men just nu ser det ut såhär.
 
 
 
 
 

Mini haul


After

Är så himla trött så ska nog gå och lägga mig nu, klockan är ju ändå ganska mycket. MÅSTE bara läsa ett kapitel till, älskar verkligen denna bok! "Boken" heter After och finns på Wattpad, hon som skrivit har publicerat After, After 2 och After 3 och just nu är jag på After 2. Varje bok är 100 kapitel och jag har läst 67 kapitel på tvåan nu så ska snart gå över och läsa den sista! 

Idag fick vi tillbaka våra HKK prov och sedan hade vi också matteprov. Båda gick faktiskt jättebra! Matteprovet hade någon klurig uppgift men annars tyckte jag inte att det var svårt! 

Jag har också brutit min nagel:(( hatar verkligen att ha så långa just nu, jag gjorde ju dem på en salong om ni kommer ihåg det och de blir bara längre och längre så på lördag ska jag åka in till stan och fila ner dem. 

(Kan ni se blodet? USCH!)





OOTD 13/10-14

¡Gårdagens outfit!
 
Om ni gillar att jag börjat lägga ut outfit bilder lite oftare så är det bara att kommentera, för i så fall fortsätter jag med det. 
 
Tröja: Ralph Lauren Piké 
Byxor: Gina Tricot 
Smycken: Hipanema och Michael Kors
 
 
 

Cozy outfit

Idag har varit en riktig höstdag då man bara vill stanna inne och mysa med en kopp te. Jag har varit och ätit lunch hemma hos mormor, pluggat och också spelat in en sminkvideo som kommer upp snart. Min outfit idag såg ut så här, väldigt cozy!
 
 

Mot Tidaholm

Nu sitter vi i bilen påväg till Tidaholm där vi ska spela match!




Första matchen i höstserien

Idag spelade jag, Saga och Alexandra våran första match/våra första matcher och vi mötte ett annat lag från våran klubb. Vi mötte Molly, Ebba och Maja och Alexandra och Saga spelade varsin singel och jag och Saga dubbeln. Vi vann alla tre vilket var jätteroligt! Jättebra spelat idag alla!! Nu hoppas vi att detta håller i inför matcherna som vi ska spela imorgon i Tidaholm. Då ska jag spela singel, det är det ända jag vet hittills. Så nu taggar vi inför morgondagen!!
 
Denna vecka har jag haft lite bloggtorka, har inte riktigt haft någon bra grej att blogga om eftersom min vecka har varit ganska tråkig, men nu hoppas jag på lite mer ideer för har nämligen hittat min kameraladdare (pappa hittade den, haha), så ska försöka ta outfit bilder varje dag men kan inte lova något. . Jag har pluggat, varit med kompisar, tränat och också en grej som jag precis kom på, jag ju tagit bilder för Ellos. Mormor kom och hämtade mig när jag slutade skolan på tisdagen och så körde vi till sta'n där jag tog "provbilder" för Ellos. Det var jättekul och det var superbra att mormor tipsade om detta eftersom jag älskar sådana saker. Nu får vi hoppas att de ringer och säger att de vill ha med mig i tidningen men chansen till det är dock ganska liten eftersom det finns så himla många andra tjejer som ser mycket bättre ut som också provfotade. Men man kan alltid hoppas, hihi! 
 
 
 
 
 
 

Mini haul

Denna videon är från i lördags! Hoppas att ni gillade den:*


Löprunda

I söndags var jag ute en liten runda på förmiddagen för att jag kände att jag behövde lite luft. Det blev en runda på lite mer än 7km och det tog ungefär 1h och 15 minuter då jag sprang, gick, fotade en hel del, letade efter mitt läppbalsam som jag tappade på vägen (hittade det dock inte) och pratade med folk. Det var en riktigt mysig runda som jag gärna gör om snart!!





Mysig morgon

Ligger nu i sängen och kollar på film och gosar med Missan. Jag kollar på Blended och den är sååå bra, rekomenderas verkligen! När filmen är slut ska jag klä på mig samt sminka mig för Molly och hennes familj ska komma och fika.




Roomtour

Denna videon var sjukt efterfrågad så nu äntligen gjorde jag den! Hoppas att ni gillar den, puss!


Konfaläger

Här kommer massa bilder från Konfalägret som jag var på förra veckan i helgen.

Victoria i basketkorgen, hahahah.

Tacos som vi konfirmander gjort tillsammans med våra "ledare"


Såhär såg det ut där vi sov.

Här gör vi gipsmasker som vi sedan om någon vecka ska då pynta.



The yoga challenge

Tack för att ni kollade:*