#mys

Mys i sängen med gossip girl, chips och naturgodis. Naturgodiset fick jag av min underbara bästa vän Josefine. Jag fick naturgodis + ett nagellack (typ aprikosfärgat) i ett påskägg av henne på påskafton. Tack så jättemycket!! 
 

31 mars


Påskafton..

 Här kommer två bilder på hur jag såg ut igår! (det gick inte att ladda upp bilderna på maten tyvärr men jaja. Det var i alla fall massa olika räkpajer och kyckling och bröd m.m en riktig påskmiddag med andra ord!) 
 
      #klänning från h&m (hål i ryggen)
#strumbyxor 
 

Godmorgon

Godmorgon alla goa läsare! Hoppas att ni hade en bra påsk! Det hade i alla fall jag! Bilder från påskafton kommer senare idag! Puss

#skojvideo


parfymer


Påskägg

Glad påsk allihopa! När jag vaknade så kom min lillebror Jacob upp till mig och så började vi leta efter påskägg tillsammans. Vi hittade dom ungefär efter en kvart. I mitt påskägg låg det (som ni ser under) en hundralapp och ett par rosa palladium. Palladiumen har inte kommit än efter som att det är påskhelg. I min brorsas påskägg låg det också en hundralapp och sen fick han ett par fotbollsskor. Tack världens bästa föräldrar för dom fina påskäggen. Puss
 

Vila i frid.

Jag har inte bloggat nu på två dagar och andledningen till det är att min farmor gick bort i onsdagsnatt. Så jag har varit väldigt ledsen och gråtit väldigt mycket. Jag tänker hela tiden att det inte var min farmor som dog utan att hon sitter där hemma i sin fotölj som hon brukar. Jag är fortfarande i chock. Idag klockan fem ska jag få se farmor för sista gången. Är väldigt nervös. Det kommer nog att komma en och en annan tår då. Jag älskade dig och älskar dig fortfarande bästa farmor. Vila i frid!


Min tisdag

Kom precis hem från knalleland eller som jag kallar det "nalleland". Har varit där med Matilda och hennes mamma för att Matilda behövde köpa ett par jeans. När hon hade köpt jeansen så bjöd hennes mamma Matilda och mig på Subway, så hiimla snällt!! Snart ska jag ner till tennishallen och spela tennis tillsammans med Alexandra. Puss
 

Våffeldagen

Idag är det våffeldagen så det blev lite våfflor till kvällsmat. Det är verkligen jättegott med våfflor. Jag och Jacob gjorde våfflorna när mamma och pappa var och tränade. Det tog ungefär en halvtimma att göra alla våfflor. Vi vispade även vaniljgrädde. Så när mamma och pappa kom hem så var våfflorna klara så då var det bara att äta och njuta!! 
 

Åhaga

Jag, mamma, pappa och Jacob precis hem från hem & trädgård mässan på åhaga. Vi köpte två borstar som är jättebra att borsta med till exempel på mattor eller altan, för man kommer verkligen åt all smuts i springorna. 
 
Vi träffade Molly, Mia, Magnus och Filip på åhaga också så jag och Molly gick lite själva. Vi gick förbi någon knalleland sak där man först skulle svara på tre frågor:
 
Vilken affär skulle du vilja att den fanns i knalleland? Jolina
Vilken resturang....? Jensens bøfhus
Vilken kändis....? Justin bieber, haha
 
När man hade svarat på frågorna så fick man med ett spö fånga en påse och om man hade tur så vann man ett presenkort laddat med 100 kr på knalleland. Och nu var det så att jag hade väldigt tur så jag vann nämligen presentkortet, haha! Så himla roligt!!
 

Gårdagen

Lite bilder från gårdagen. Vi hade jätteroligt. Eller jag hade i alla fall jätteroligt:)
 
Tjejsnack med Molly
 
Fling (spel) med Filip, Jacob och Molly
 
Earth our
 
Päronpaj med vaniljgrädde och en chokladboll vid sidan
 
 
 

In the sun

Mys i solen med chokladbollar. Väldigt skönt nu när det är så varmt och solen lyser. Var roligt att inviga mina ray ban för denna säsongen. Om två timmar kommer Molly, Filip, Mia och Magnus. Puss
 
 

Godmorgon

Godmorgon bloggen! Idag vaknade jag ungefär för 20 minuter sedan. Jag ska snart gå ner och äta lite frukost tillsammans med Jacob, mormor och Rolf. Senare idag kommer mamma och pappa och hämtar oss för vi har gäster ikväll. Ha en bra dag!


Mormor & Rolf

Jag är hos mormor och Rolf just nu. Vi har precis ätit lite kvällsmat. För en stund sedan så var vi i affären och köpte lite mat. Jag kollar på lite film medans mormor och Rolf lagar mat. Imorgon kommer Molly och Filip hem till oss och äter lite kvällsmat. Ska blir väldigt roligt!
 
 

Chokladbollar

När jag skulle logga in på min blogg såg jag en bild på ett par bullar. Blev då sjukt sötsugen så jag ställde mig och gjorde lite chokladbollar. Några med pärlsocker på och några med cocos på. Knäppte några bilder innan jag ställde in dom i kylen. 
 

Mackor och ProViva ♥

Kom hem från skolan för ungefär 10 minuter sedan så jag gjorde mig precis två mackor med salami och skinka på. Till mackorna drack jag ett stort glas ProViva! Älskar verkligen ProViva för det finns så många olika smaker! Jag passade på att knäppa lite bilder innan jag skulle äta! XOXO
 
 

Lite post från pappsen!

Fick lite post från pappa idag. Han är inte bortrest eller något utan han var i östersund för någon vecka sen och då kunde man skicka popcorn och en film till någon man tyckte om och då skicka pappa till mig. Eller ah det kom i alla fall fram idag! TACK VÄRLDENS BÄSTA PAPPA! DU ÄR BÄST!
 

Min torsdag

Idag har det varit en vanlig torsdag fram till klockan elva för då åkte jag till tandläkaren med pappa i stan. Där mätte dom mina tänder och sen tog dom väääldigt många bilder. När vi var klara hos tandläkaren så var det ingen idé att åka tillbaka till skolan för att vi hade friluftsdag och då hade jag promenad så dom hade redan gått ganska långt och jag kan ju liksom inte åka med bilen och leta efter dom, så jag åkte med pappa till grand där vi åt middag tillsammans med elfsborg. Vi åt ärtsoppa och pannkakor (eller jag åt bara pannkakor haha). Elfsborg pratade lite om hur dom skulle spela denna säsongen. Jag satt jämte deras fystränare, haha. Ganska roligt faktiskt. Det har vart en super bra dag. :)
 

Bästavän

Nu är jag med min bästavän Wilma. Vi har fixat med min blogg hela dagen.. Nu är den ÄNTLIGEN klar!!:)'
 

A thousand years - Christina Perri

Blev helt fail i slutet men skit samma!


Ny design..

Som ni kanske ser så håller jag på att göra om min blogg lite. Vet inte riktigt när den kommer bli klar men i alla fall inte idag.. Jag kommer att lägga in foton i headern imorgon (troligen). Hoppas att ni alla tycker att min header kommer att bli bra! 
 

American pancakes ♥

 
 
Jag och Matilda ställde oss för att göra Amerikanska pannkakor innan. Jag äter inte ofta det utan jag slänger ihop vanliga lätta pannkakor ibland. Tog upp min kamera för att ta några bilder då ljuset var perfekt och pannkakorna såg goda ut. Tog upp till 20-30 minuter att göra alla. Men det var värt att vänta på! La på lite florsocker, sirap och några hallon. Det blev super gott! 

Godmorgon bloggen

Godmorgon bloggen!
 
Snart ska jag till skolan (om typ 15 minuter). Idag kommer det förmodligen att vara en vanlig måndag. Först skola och sen tennis klockan fem till hslv sju. Ha en bra dag!
 
#bildfrånlondon
 

Smoothie

Gjorde precis en smoothie på hallonfil, hallon, granatäpplen och en banan och på smoothien hällde jag lite fil och la på lite hallon. Den blev faktiskt riktigt god! Snart ska jag gå och lägga mig, är väldigt trött idag! Puss
 
 

svar på frågor


Frukost

Har precis ätit frukost! Åt två mackor (som jag hade rostat) med ost och marmelad och drack ett glas flädersaft. Idag blir nog en slappardag! Har inget planerat.. 
 

Fredags mys med familjen

Ikväll serverades räk mackor till mamma, pappa och Jacob och till mig chicken biaaaatch! Jag gillar inte skaldjur så det var därför. Till efterrätt åt vi någon slags päronpaj med päron och vaniljgrädde till. Det ser inte så gott ut på bilderna men det var sketa gött!!! 
 

Nationella prov

Idag hade vi dom sista nationella proven i matte. Jag tror och hoppas att det gick bra för mig idag. Vi hade första provet när skolan började (tjugo över åtta). Först gick det lite trögt men efter några minuter piggnade jag till och fyllde i alla svar. På det första nationella provet fick man inte andvända miniräknare. Det provet var i 60 minuter, jag blev klar på ungefär en kvart.. När man är klar måste man sitta och vänta till tiden är slut (som i det fallet tjugo över nio). Efter provet fick vi tjugo minuter rast sen började det andra och sista nationella provet i matte. På rasten åt jag en banan och drack lite vatten. Det andra provet gick super bra. Jag tror att det var på grund av den där superbananen, haha, nej jag skojade bara men det gick faktiskt jättebra på det andra provet. Det provet var i 90 minuter, jag blev klar på tio minuter en kvart så jag fick som vanligt sitta på min stol och vänta. Efter det andra provet så var det lunch. Det blev hamburgare idag! Jossan (Josefine.A) hoppade på kryckor idag så jag fick bära hennes bricka idag i matsalen också. Efter lunchen hade vi 50 minuter rast (väääldigt kallt). När rasten var slut så hade vi 40 minuter idrott (utomhus). Vi skulle egentligen ha inomhus men eftersom att vi hade nationella prov så fick vi ha utonhus för b hade inomhus samma tid.. Vi slutade halv ett idag som jag skrev i mitt andra inlägg. Jag fick som sagt sitta och vänta på Moa medans hon hade syslöjd.. När syslöjden var slut så gick jag och Moa till Ica och köpte varsinn billys panpizza och varsin munk, sen gick vi ner till tennishallen och åt. Ikväll blir det fredagsmys med familjen! ♥
 

Glöm inte att kommentera mitt inlägg om frågestunden om du inte har gjort det redan♥
 

Fredag

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att Moa ska sluta så att vi kan gå ner till tennisen tillsammans! Idag slutade vi halv ett, så jag har väntat en halvtimma nu och måste vänta en timma och 20 minuter till. Dagen blev väldigt rörig eftersom vi hade nationella prov! När jag kommer hem från tennisen så skriver jag mer om nationella proven som vi hade idag! Det är lättare att skriva på datorn, haha!

Vi har ju en prao i våran klass som heter Nick. Nick är även med i Borås basket lag så igår tog han med Chris och en till (kommer inte riktigt ihåg vad han heter men han var i alla fall flintis). Dom pratar bara engelska så vi fick prata engelska med dom.. Vi tog foton och fick autografer. Puss

 


Fredag

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att Moa ska sluta så att vi kan gå ner till tennisen tillsammans! Idag slutade vi halv ett, så jag har väntat en halvtimma nu och måste vänta en timma och 20 minuter till. Dagen blev väldigt rörig eftersom vi hade nationella prov! När jag kommer hem från tennisen så skriver jag mer om nationella proven som vi hade idag! Det är lättare att skriva på datorn, haha!

Vi har ju en prao i våran klass som heter Nick. Nick är även med i Borås basket lag så igår tog han med Chris och en till (kommer inte riktigt ihåg vad han heter men han var i alla fall flintis). Dom pratar bara engelska så vi fick prata engelska med dom.. Vi tog foton och fick autografer. Puss


Frågestund

Tänkte ha en frågestund här på bloggen där ni ställer frågor om mig som ni vill ha svar på, så svarar min bästavän Josefine på frågorna som hon kan! Så fråga på! Kommer att svara på alla frågorna i en video som jag lägger ut på bloggen. Ni kan fråga exakt vad ni vill!! Puss
 

url.png


NP

 Idag har vi haft nationella prov i matte. Det första nationella provet började klockan tjugo över åtta. Det provet var väldigt lätt, nästan för lätt om du frågar mig..  Det handlade om både skala, bråk m.m. Jag tror att det gick bra, eller det kändes så + att jag blev klar väldigt fort. Provet slutade tjugo i nio. Nästa lektion började 10 så vi fick tjugo minuter rast. Tio till tjugo i elva kollade vi på film, vi kollade på någon slags animerad vetenskapsfilm. Jag är inte så förtjust i animerade filmer men den var faktiskt helt okej.. Tjugo i elva åt vi lunch (vanlig lunchtid). Det var korvgryta med pasta/ris. Eller jag tror i alla fall att det var korvgryta.. Det var någonting med korv i alla fall, kommer inte riktigt ihåg, haha. Efter lunchen så hade vi vanlig lunchrast. När lunchrasten var slut (halv tolv) så hade vi det andra nationella provet. Det var också väldigt lätt (enligt mig). Det handlade om tal, eller asså det är svårt att förklara vad det handlade om men det var i alla fall lite klurit i början innan man kom på det. Jag tror och hoppas att jag fick rätt på båda nationella proven idag! Efter det andra nationella provet så hade vi tjugo minuter rast. På den rasten passade jag, Josefine.A, Fanny och Johanna på att gå till Ica och köpa varsinn macka. Vi får köpa mackor nu under nationella proven men annars så får vi inte gå till affären och köpa saker. Efter rasten så kollade vi färdigt på filmen, eller vi hann inte riktigt kolla klart (jag tror att det är ungefär tjugo minuter en halvtimme kvar). När vi hade kollat på filmen så hade vi svenska. Vi brukar ha en som heter Sofia i svenska på onsdagar men idag hållde Nick (våran prao) i svenskan. Vi skulle skriva dikter. Våran svenska lektion på onsdagar är bara 40 minuter. Vi slutade halv tre idag. På fredag kommer det sista nationella provet i matte. Hoppas att det kommer att gå bra på det provet också! 
 
Efter skolan så var  jag med Jossan (Josefine.A). Vi var hemma hos henne. Först så kollade vi på en film och åt och sen så bara vi chilla och prata. Jag åkte hem från Jossan halv sju (alltså för två timmar sen). PUSS
 
 
 
 

stan med Izabella

Kom precis hem från stan. Har varit där med bästa Izabella. Jag köpte en puder borste till, haha. Fast denna gången köpte jag en bred och fluffig.. 
 
 Puderborste från h&m 59:50:-

solig dag

Nu sitter jag, Olivia och Josefine ute och dricker smothie. Så himla mysigt med sol och värme. Om två timmar ska jag spela tennis. Puss


grattis

Idag fyller väldens bästa farfar 85 år. Jag vet att du kanske inte ser detta men grattis i alla fall! Älskar dig


olivia och josefine

Idag har jag vart på kalas hos farmor ch farfar. Farfar fyller 85 år imorgon så han hade kalas idag. Vi köpte lotter till han och han vann bara 10 kr , haha.

Nu är jag med Olivia och Jossan. Vi ska sova över hemma hos Olivia. Vi har gjort en knasig video på oss som vi lagt ut på Olivias videofyme. Hon heter oliviajohansson där så ni kan ju kolla om ni vill, hahaha!


Final

Idag är det final i melodifestivalen!! Jag tror att jag tycker att Anton Ewald ska vinna, haha. Just nu sitter jag i soffan och väntar på att Josefine ska komma. Lägger troligen ut lite foton sen.. XOXO
 
#gammalbild
 

nytt

Idag var jag i stan med Josefine.B och Wilma. Jag köpte ett puder och en puderborste. Jag kom precis hem från Ulricehamn. Min tredjedels kusin Sebastian fyllde 20 år så vi var på kalas. Snart ska jag gosa ner mig i sängen och kolla på någon film. Puss
 
Puder från ginatricot (nummer 3) 59:-
 
Puder borste från ginatricot 49:-

videofyme

Jag fick en fråga igår om jag kunde göra ett inlägg och skriva vad jag heter på VideofyMe. Jag heter: amandaedvardsson. Så ni som vill kan ju följa mig där. Jag skaffade det igår så jag har bara tre följare nu.. Puss
 

chill


Film

Nu sitter jag och Josefine.B och kollar på film. Har äntligen gjort klart idrottsläxan så nu kan jag ta det lugnt. Vi har en prao i våran klass som heter Nikica. Han är med och spelar i borås basketlag. Imorgon skulle han ta med någon från basketlaget till våran klass, haha. Undrar vem han tar med sig.. 
 
#instagrambild
 

onsdagsmys

Lite mys med familjen. Om ni inte ser på bilderna så äter vi kyckling, pasta och jordgubbar. Eller asså vi har ju inte jordgubbarna blandat med kycklingen utan det var till efterrätt. Just nu sitter jag och pluggar. Vi har nämligen idrottsläxa tills på fredag. Kommer inte på så mycket mer att skriva om just nu så jag får väl nöja mig med detta, puss
 

josefine och matilda

Just nu är jag med Matilda och Josefine hemma hos Matilda. Vi äter glass och pluggar, haha. Klockan 8 ska jag spela tennis med Alexandra!


MÅNDAG

Har precis käkat lite yoghurt med blåbär och hallon. Det är så gott med bär!! Snart ska jag ner till tennishallen och spela tennis. Idag hade vi ett matte prov. Jag tror att det gick bra för mig eller det kändes i alla fall som det. Puss
 
 

årets första Magnum

Jag och Josefine gick till Ica och köpte varsin magnum. Det var min första magnum som jag har ätit detta året, haha.. Det var väldigt gott men ganska kallt.. Just nu sitter jag i bilen påväg hem från jossan.


Övernattning

Igår tills idag sov jag över med Josefine, Josefine och Sandra. Vi sov hemma hos Josefine.B. Jag åkte till Josefine ungefär klockan halv 6. Hennes mamma är i stockholm så var var själva hemma hela natten.. Det var ganska läskigt för vi typ skrämde upp varandra men det var ändå jättekul.  Vi kollade på melodifestivalen och åt chips, godis m.m. Vi tyckte att det var rätt som gick till final ;) Vi somnade ungefär vid ett, fast jag somnade tidigare än dom andra.. Idag vaknade vi 10. Det var ganska tidigt eftersom vi somnade så sent. Eller jag vaknade inte av mig själv utan jag ramlade ur sängen och vaknade, haha. Alla vi fyra tjejer sov i Josefines mammas dubbelsäng. Snart ska jag gå till Josefine.A så ska vi gå ner till Ica och köpa varsinn glass. Idag skiner solen!!