Glossybox - Januari

I tisdags (tror jag) kom min andra glossybox, detta var då januariboxen. Jag blev ganska nöjd men hade gärna velat ha lite mer smink, hehe:) Denna boxen får 2,5/5 från mig:)
 
 
YVES ROCHER santé naturelle défiligne SOS detox dryck - "En 10-dagars kickstart för kroppen! Känn dig lättare och få en ny dos energi med denna goda detox-kur som hjälper kroppen att rensa ut slaggprodukter." (159kr)
 
 
FRUIT GORILLA & FRIENDS caring lip balm - "Vårdande ecocertifierat läppbalsam med härlig fruktsmak. För var tusende såld produkt adopteras en föräldrarlös gorilla." (69kr)
 
 
 
KUESHI revitalizing face toner - "Vitaliserande toner som hjälper till att motverka glansig hy samtidigt som den mjukgör torra områden. Återfuktar och balanserar huden och ger en fräsch och ren känsla." (119kr)
 
(hade tyvärr glömt ta foto på denna men ni kan
se den på de två översta bilderna)
 
ABSOLUTE NEW YORK garlic nail treatment - "Närande nagelbehandling med naturligt vilköksextrakt, speciellt framtagen för att ge liv till tråkiga, svaga och sköra naglar. Använd mellan manikyr för ljusare, längre och starkare naglar." (99kr)
 
 
MAKE UP STORE microshadow - "Microshadow är en högpigmenterad ögonskugga som finns i alla tänkbara nyanser och strukturer. Ger en intensiv och klar färg och resultatet blir en ögonmakeup som sitter hela dagen" Jag fick en ljusblå färg som ni kan se på bilden och den heter "BUBBLE" (145kr) 
 
 

Perfekt innan träning

Igår var jag väldigt sugen på mango, så jag och mamma köpte mango när vi var och handlade. Den skar jag genast upp när jag kom hem och guuud vad gott det var! Ääälskar verkligen mango. När jag ätit upp mangon var det dags för lite träning, det blev body combat på gymmet tillsammans med Frida, väldigt kul men jobbigt. Så har träningsverk i magen idag, haha, känns rätt gött:P 

Tänkte snart slänga upp lite bra magövningar här på bloggen, så ni får hålla utkik, måste bara haffa någon kompis som kan fota först, hahah:D 

 

New in - beauty

Idag innan min teater passade jag på att springa förbi Kicks där jag köpte en vattenfast mascara. Alla åttor ska bada v.6 så ville ha en vattenfast mascara då, så det fick bli The Rocket från Maybelline. Har inte provat den ännu men har hört från många att den är bra + att den var på rea och kostade endast 89kr, så jag slog till. 
 
Jag har även införskaffat lite "lådor" som jag ska ha för att sortera mitt smink. Dessa köpte jag på Eko hallen och de kostade tillsammans 79kr (tror jag, haha). De funkade iallafall jättebra till att ha smink i så ifall ni är ute efter förvaring till ert smink/skönhetsgrejer tycker jag att ni ska köpa dessa:)
 
Om ni vill veta mer angående "lådorna" kan ni kolla på min senaste haul video här - https://app.videofy.me/mandilove
 
 

Ändrat mig ännu en gång...

Jag skrev ju för ett tag sedan att jag skulle ändra min blogg till en träningsblogg eftersom det var ett stort intresse från min del, men jag har funderat och ändrar det ännu en gång till makeup och träning. Smink är min största hobby så varför inte, hihi!
 
Vi får se hur länge jag håller detta eftersom jag ofta har bloggtorka och slänger upp inlägg som inte alls handlar om varken träning eller makeup, men ska försöka:P
 
 

Naturlighetstest;)

Såg etta test på kissies blogg och blev väldigt sugen på att lägga upp det på min blogg också, så det gjorde jag, hihi:)
 

Du har….

(x) Mascara över 100 kr (fick den, så räknas ej?)
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
( ) Parfym över 300 kr
( ) Fixade naglar

Summa = 10

Du …

( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 3

 

Du har…

( ) Tonat håret
( ) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 1


Totalt: 14

 
0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Naturlig men mån om sitt utseende!
15-20 Tona ner lite va…
20- 25 Hälften plast, hälften människa.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.
 
Vad blev ni? Kommentera gärna:)
 
 
 

Dubbelpass

Idag blev det dubbelpass, först en timma tennis och sedn 45 minuter Zumba Step på gymmet. Zumba Step är exakt som det låter, en blandning utav Zumba (dans) och Step (typ upp och ner på en bräda, hahah). Det är sååå roligt och har helt klart blivit mitt och Fridas favvis på gymmet. 
 
Imorgon är det fredag, känns som att veckodagarna går sååå snabbt;) Har inga planer inför morgondagen mer än att spela tennis halv 4 - 5, sedan blir det nog bara att slappa, haha:)
 
 

Dagens shopping

 Idag varjag i stan med bästa Filippa och det var andra gången vi var med varandra. Vi hade jättemycket att prata om och jag ångrar inte en sekund att jag blev vän med henne för vi är så lika och har så kul ihop. Vi åkte i alla fall in till stan strax efter vi slutade skolan och det första vi gjorde var att äta på Subway, eftersom båda var väldigt hungriga. Efter Subway gick vi lite i butiker och det ledde till att jag fick med mig 4 grejer hem. Först en olja som inte är så jätterolig så den orkar jag inte babbla om så mycket. Sedan på Faith köpte jag ett par örhängen från Gemini samt en tröja/ett linne från (kommer inte på, haha). Det var 50% på tröjan så den kostade endast 199kr vilket var superbra. Örhängena kostade 49kr. Sedan var vi inne på Gina Tricot där vi köpte varsitt likadant halsband. Halsbandet kostade endast 15kr, KAN NI FATTA ELLER?!?!? 15 kr är sjuuuuuukt billigt så vi slog till direkt. 
 
 
Det är otroligt svårt att se hur linnet ser ut på bild, men den är i alla fall "vanlig" på framsidan och så går den ner i ryggen på baksidan om ni förstår vad jag menar. Ni kommer förmodligen se någon bild lite längre fram (när det blivit varmt/varmare utomhus).
 
 
 

Banana pancakes

Bananpannkakor är ett riktigt kap, både supernyttiga och goda! Det finns väldigt många sett man kan göra dessa på men jag gör de på ett så nyttigt sätt som möjligt:
 
Recept för 6-8 pannkakor (små)
 
2 ägg
1 banan
(1 dl havregryn)
 
Havregryn är inte ett måste men jag tycker att det blir mer mättande + att havregryn är väldigt nyttigt. Du kan själv välja vad du vill toppa dina pannkakor med, men ett litet tips jag har är mosade varma hallon blandat med kanel. Låter kanske inte jättegott men det var det:) Man kan också ha på flertal andra grejer men om man verkligen vill att det ska vara nyttigt men ändå gott tycker jag man kan strö på lite bär. 
 
En till bra grej med bananpannkakor är att det går suuupersnabbt att göra dem vilket är toppen:)
 
 
 
 

Lyxfredag

Idag lagade pappa jättegod oxfilé med potatisgratäng (broccoli och aioli) till kvällsmat. Sjukt gott! Älskar verkligen oxfilé:) 

Idag tränade jag även tennis med Frida, Saga och Moa och det var väldigt roligt! Denna terminens tennis började i måndags så känns ändå skönt att komma igång med den nu igen. 






Pink

Här får ni ett collage med massa olika träningskläder/skor/hårband som är rosa eller har rosa detaljer. Rosa är helt klart en utav mina favoritfärger!:)
Train with pink
 
 

Reebok jersey top
280 SEK - yoox.com

Nike activewear pants
345 SEK - zalando.co.uk

Nike activewear pants
525 SEK - dickssportinggoods.com

Athleta sportswear
355 SEK - athleta.gap.com

NIKE mesh athletic shoes
885 SEK - finishline.com

NIKE mesh athletic shoes
980 SEK - nelly.com

NIKE hair bands accessory
135 SEK - nelly.com

NIKE hair bands accessory
245 SEK - nelly.com


Plattmage - maten!

Tänkte börja blogga lite mer om träning eftersom jag köpte Sofi Fahrman och Julia Fors bok som heter BODYLICIOUS till mamma i present. Jag fick låna den av mamma och hittade massa bra tips som jag tyckte kunde vara roligt att blogga om så nu kör vi + att jag själv ÄÄÄLSKAR att träna så det känns lite roligt att få dela med mig av mina tankar osv.  
 
De första inlägget handlar då om (som ni kan se på rubriken) mat som får din mage plattare. 
 
1. Yoghurt - "De probiotiska bakterierna hjälper till att hålla matsmältningssystemet i form. När magen fungerar som den ska blir du naturligt av med upplåsthet och får en plattare mage."  
 
2. Mandlar "Mandlar innehåller framförallt en härlig cocktail av protein, fibrer, E-vitaminer och magnesium som behövs för att bygga muskelvävnad."
 
3. Grönt te "Effekten beror framförallt på att teet innehåller en grupp antioxidanter som skyddar kroppens celler mot fria radikaler som kan orsaka cellskador och andra sjukdomar."

4. Blåbär "Stress stimulerar produktionen av hormonet kortisol som säger åt din kropp att lagra mer fett kring just magen. Blåbärens antioxidanter skyddar kroppen mot stress och stärker upp immunförsvaret."
 

5. Sparris "Sparris innehåller aminosyran asparagin som stimulerar kroppen att bryta ner fett. Sparris är även milt vätskedrivande, så när du äter den bli du snabbt av med vätska om magen känns svullen."
 

6. Lax "Laxens omega-3-fettsyror fungerar som bränsle för din fettförbränningoch gör det lättare att få bort fettet, speciellt ifrån magen. Lax är också rikt på D-vitamin som är viktigt om du vill ha en platt mage."
 
7. Fullkorn "I en studie fann man att personer som åt fullkorn förlorade dubbelt så mycket fett kring magen än de som inte gjorde det. Fullkorn minskar nämligen produktionen av fettinlagrade insulin."
 
 
 
 

Lördagens

I lördags var vi hemma hos familjen Andersson på kvällen och det var verkligen supermysigt! Vi åt JÄTTEGOD mat och sedan snackade jag och Ida en massa. Vi kollade även på det senaste pll och guuud vad bra det var!! Var verkligen kul att det var såpass bra för den serien behövde komma igång med bättre avsnitt igen för de senaste avsnitten var inte jättebra (enligt mig). 

Såhär såg i alla fall mitt hår ut i lördags då jag kände för att göra en lite roligare frisyr på mig själv. 





Middag

Idag lagade mamma lite två rättersmiddag som var väldigt gott. Till förrätt serverades någon grej med sallad, avokado, räkor och någon sås och till varmrätt serverades torsk och potatis. 
 
Känns huuuur skönt som helst att det är fredag. Skolan började ju i torsdags så kändes väldigt gött att bara ha två skoldagar innan helgen, haha. Det kom även en del snö idag vilket också känns ganska roligt, eller? 
 
 

Bra avslut på lovet

Idag vid 12 åkte jag in till stan tillsammans med Frida & Frida. Vi började med att äta en jättego lunch på en restaurang/ett café som heter Paolo's. Jag beställde lasagne, Frida K beställde någon pastarätt och Frida E beställde kycklingsallad. Det stället kommer nog besökas fler gånger utav oss;)
 
Efter lunchen gick vi lite i butiker och jag köpte faktiskt en One Direction tandborste, haha. Tyckte att det var lite roligt för att den spelar en One Direction sång i 2 minuter (så länge tandläkaren rekommenderar att man ska borsta tänderna;)) Den var inte heller dyr utan kostade endast 50kr så jag slog till;)
 
Vid tretiden satte vi oss ner för att ta en fika på Wayne's coffee. Jag tog endast en is latte med smak av karamell, den var supergod! 
 




 

Middag hos mormor + gymmet

Igår började dagen med trerätters middag hemma hos mormor och Rolf. Till förrätt blev det bröd med någon laxblandning på, till varmrätt serverades någon kasslergratäng med potatis och till efterrätt blev det ostkaka med sylt och grädde eller någon jättegod jordgubbsglass. Väldigt gott var det i alla fall! Efter middagen så åkte pappa, Jacob, mormor och Rolf till stan för de skulle gå på Sune i fjällen tillsammans med mina kusiner och min morbror. Jag hade redan sett den och mamma var inte så sugen på att se den så vi åkte och körde "bodycombat" på gymmet. Det var väldigt jobbigt men kändes skönt efteråt (dock inte lika skönt idag eftersom jag har träningsverk, haha). 
 
Fick bli en liten oldie på mig och lille Einar.
 
 
 

Min första glossybox

Igår kom min allra första glossybox hem och ni förstår nog själva hur glad jag blev. Jag tyckte också att den här boxens innehåll var över mina förväntningar vilket var toppen.
 
Jag skriver priset för orginalprudukten då jag fick orginalprodukt på allt utom nagellacket där jag fick 8ml istället för orginalprodukten på 10ml.
 
Grejerna som låg i var:
 
- XL Creative Hairspray Mega Strong från märket Grazette of Sweden. Om produkten står det: Fixa en hållbar frisyr med denna hårt fixerande hårspray som skyddar, ger glans och är enkel att tvätta ur. (Pris: 105kr) 
 
- Aloe Vera Gel från märket Sasco. Om produkten står det: Aloe Vera tycks besitta magiska krafter. En allt-i-allo att använda året om på nyrakad hur, skråmor, eksem eller på (julresans) solsvedda hy. Läs mer i GLOSSY mag s.22. (Pris: 79kr)
 
- Cosmetic glitter från märket Bella Pierre Cosmetics. Om produkten står det: Glitter för kroppen samt ansiktet. Du får det i någon av de utvalda färgerna koppar eller silver (JAG FICK SILVER), så att du kan skapa en lekfull look likt du skulle bära ett av Maria Nilsdotters smycken. (Pris 139kr) 
 
- Pressed Bronzing Powder i färgen "Bronze Shimmer" från märket Model Co. Om produkten står det: Snyggt solpuder som genast ger dig en fräsch, naturligt och solkysst look. Passar även bra att använda till att skulptera ansiktet. (Pris: 180kr)
 
- Nailpolish från Make Up Store. Om produkten står det: Få vackra naglar med detta högkvalitativa nagellack som finns i en mängd olika härliga färger (JAG FICK SILVER). (Pris: 130kr)
 
- Dark Chocolate Stick with Chili, Honey and Almonds - BONUS! Från märket Anthon Berg. Om produkten står det: Anthon Berg chocolate sticks är den perfekta chokladbiten för den som vill unna sig lite lyx i vardagen. (Pris 9kr)
 
 

2015

Nu är 2014 slut och jag önskar er alla fina läsare ett gott nytt år. 2015 ska verkligen bli bäst och mina "nyårslöften" är att:
 
1. Uppdatera mer på bloggen.
2. Ha kul!!
 
2014 har verkligen gått super snabbt! Har ni haft ett bra år? Det har i alla fall jag haft, det har varit fyllt att spännande upplevelser. 
 
Nyårsafton firades med samma underbara gäng som alltid sedan 10 år tillbaka och detta året blev vi 38 pers vilket var superkul. Det började med att vi kom dit vid 18.00 och alla barn satte sig och åt först. Det var något jättegott kött och potatisgratäng. Sedan efter ett tag åt alla barn efterrätt (föräldrarna åt mat emellan) och till efterrätt blev det glass, egengjord chokladsås och jordgubbar, väldigt gott det också. Resten utav kvällen pratade vi, spelade och massa andra roliga grejer. 
 
Tack till alla som gjort detta året underbart!