Tjejkväll

Idag har jag, Maja och Chantelle haft lite spakväll/myskväll. Vi började med att åka till City Gross och köpa lite behövliga saker för kvällen och sedan efter det badade vi, bastade vi och hade ansiktsmask. Vi snackade en MASSOR i badtunnan och jag som älskar att prata tyckte att det var väldigt roligt:)

Vi köpte jordgubbar på City Gross som vi sedan åt tillsammans senare under kvällen. 





Christmas

Har ni haft en bra jul? Det har i alla fall jag haft. Är supernöjd med mina julklappar och jag känner mig väldigt mätt och belåten, haha. ÄLSKAR verkligen min släkt, alla är så snälla och glada all the time:) 

Här är allt jag fick i julklapp, det kommer också att komma en video men hittills får ni nöja er med detta.

Verkligen inte för att skryta


Familjen: 

En bikini från VS, 
en sport-bh från VS, 
en pyjamas från VS, 
32 sminkborstar, 
En locktång 
En sminklåda
En ögonskuggspalett
En par Nike air max
En resa till USA nu i Januari 
Korsord 
One direction biljett
Lite pengar

Släkten: 

Glossybox
Pengar
Kläder
Presentkort
Skönhetsgrejer 


Mer bilder från kvällen

Här kommer lite bilder från i lördags. Jag tog dock inte så många eftersom jag hade fullt upp med att prata med alla supersnälla tjejerna, haha. 
 
Masken som jag hade är från Panduro och är då en sådan mask som man ska pynta själv. Eller det går ju också ha den som den är men själv tycker jag att det kan bli tråkigt med bara vitt så jag målade på lite glitter. Masken var väldigt stor för mig men hade inget annat val än att ha på mig den, haha.
 

Makeup collection


Jullov igår

Igår gick jag på jullov vilket känns underbart skönt! Vi slutade halv 12 så vid halv ett tiden åkte jag, pappa, mamma & Jacob in till stan och åt på Subway, mycket gott! Ikväll ska jag hem till Filippa som jag skrivit i något inlägg här på bloggen. Ska bli väldigt roligt och ska ta massa foton så jag kan visa er:)


Idag nu på morgonen var jag också inne en stund i stan med Froda. Då köpte jag lösögonfransar som jag ska ha ikväll. Tyckte att det var lite roligt med lite extrema fransar nu när det ska vara maskeradfest. Vi provade även Espresso House "tomte latte" och den var suuupergod, så tycker verkligen att ni ska prova den!!





Staden med mammi

I lördags var jag ju som sagt i stan med mamma. Vi shoppade lite presenter samt andra smågrejer och sedan åt vi lunch på Orion (tror att det heter så). Jag tog en kyckling och bacon sallad och mamma tog köttfärspaj, väldigt gott!!





Mor & dotter mys

Jag och mamma passade på att köpa lite smått och gott till kvällsmat nu när grabbarna i huset är i Idre. Så mysigt med en mor och dotter helg!! Imorgon ska vi in till stan och strosa:) Puss




Espresso house

Idag efter skolan åkte jag och Maja in till stan där vi pratade en MASSA och också åt/drack lite på Espresso House. Väldigt mysigt med lite egentid med bästavännen Maja. Jag köpte också 3 julklappar som jag ska ha på julklappsleken nästa helg, var väldigt klurigt att veta vad man skulle köpa, hehe. 
 
Btw jag har verkligen bloggtorka så skulle bli jätteglad om ni kunde kommentera lite tips på saker jag kan blogga om (till exempel outfit tips, outfit of the day o.s.v)
 


 

Lussebullar

Igår kväll var jag väldigt sugen på att baka lussebullar, så då gjorde jag det, haha. Jag älskar att baka men jag kan erkänna att det inte var superroligt att baka just lussebullar för att det är så lång väntan, först ska saffransblandningen stå i 30 minuter, sedan ska det knådas i 15 minuter (maskin), de ska gäsa i 30 minuter och till sist stå i ugnen i ungefär 10 minuter.... MEN det är verkligen värt all väntan för herregud vad gott det är med lussebullar! Jag bakade självklart med saffran!! Lussebullar utan saffran är som en gran utan barr, så att säga inte rätt (enligt mig)! Saffran smakar väldigt speciellt så det är otroligt många som inte gillar det men jag och mamma gillar det i alla fall så det får bli vi som äter upp dem, haha.
 
Jag vet att de kanske inte blev så himla fina, men goda var de i alla fall och det är det som räknas.
 
Det receptet jag använde för att göra dessa lussebullar hittar ni häär
 
 
 

Mysigt bad

Tog ett litet mysigt och efterlängtat bad nu såhär på kvällen. Var väldigt avslappnande tills jag satte på musik (väldigt högt) och började sjunga som en galning, haha. Jag är en sådan person som verkligen INTE kan vara still under en längre period. 




Klippning

Idag hade jag klipptid vilket var väldigt skönt för jag gillar att klippa mig ganska ofta så att man håller håret fräscht. Jag klippte bara topparna men håret känns jättelent nu i alla fall, haha! Så det blev då lite kortare men mycket fräschare. 
 
Efter vi varit hos frisören (både jag och min bror klippte oss) så gick jag, pappa och Jacob till Subway där vi åt lite "kvällsmat" vilket var supergott. 
 
Nu ligger jag i min säng och ska sova så fort jag skrivit klart detta inlägg, jag kände att jag behövde uppdatera lite här på bloggen eftersom den varit lite död den senaste veckan.