Skärp och paraply

Idag var jag i staden tillsammans med min fina vän Josefine. Vi åkte in för att hon var tvungen att köpa en present till sin storebror Alexander som fyller år imorgon. Vädret idag var väldigt jobbigt... Ena stunden så ösregnade det och nästa minut så var det strålande sol. Det var väldigt svårt att veta vad man skulle ha på sig eftersom vädret var så varierande.. Skulle jag ha stövlar (nej, då kommer det bli strålande sol) eller skulle jag ha marenas (nej, då kommer regnet igen), skulle jag ha klänning eller skulle jag ha långbyxor osv. 
 
Jag köpte ett litet åparaply idag i stan eftersom det kom en sådan skur när vi hade kommit till stan. Så både jag och Josefine gick in på h&m och köpte varsitt svart paraply för 89kr. Jag hade inget sånt litet paraply så det var väldigt bra. 
 
89 kr från h&m
 
 
Sen köpte jag även ett skärp från jc. Jag har verkligen letat efter skärp och nu hittade jag ett, inget har nämnligen passat förutom barnskärp med hello kitty på. Hon som jobbade på jc gjorde ett till hål i skärpet så att det passade mig, så himla snällt. Det var halva priset så skärpet kostade bara 175kr.
 
175kr från jc
 
 

Hur man gör bodyscrub


Hur man gör läppglans


Hår & ansiktsprodukter

Kom precis hem från sta efter att ha klippt mig och köpt sminkborttagning. Det är nämnligen så att jag är känslig mot salicyl så när jag andvänder produkter som innehåller salicylsyra så blir jag röd om mina kinder så därför har jag köpt sminkborttagning utan salicylsyra. Jag köpte en eye make-up remover och en cleansing gel. 
 
Jag köpte båda två på apoteket för 99 kr styck. 
 
 
Sen köpte jag även en ny uniq one hos min frisör. Jag passade på nu när jag ändå klippte mig + att det hade kommit in en ny doft, nämligen coconut. Den luktar såå gott! 
 
Den är bra för 10 saker: 1. Reparerar skadat hår  2. Ger glans  3. Värmeskydd  4. Gör håret silkeslent  5. Gör håret lättare att styla.  6. Skyddar hårfärgen  7.  Gör så att håret blir lättare att borsta  8. Håller frisyren uppe längre  9. Ger håret naturlig fyllighet  10. Förebygger slitna toppar.
 
Jag har andvänt uniq one jättelänge och jag älskar den. Den kostar 149 kr och kan köpas på frisörsalonger.
 
 
 
 
 

#stranden

Idag har jag spenderat mer än halva dagen på stranden tillsammans med Frida. Vattnet är otroligt varmt. Jag och Frida hann även med att fota lite strandbilder.


dumle muffins


Italien

Här kommer lite bilder från Italien. 
 
Utsikten över byn Monterosso. 
 
Om man går förbi det berget (vandringsleden på sidan av berget) så kommer man till nästa by som heter Vernazza
  Fåglar..
 
Pappa med byn Vernazza i bakgrunden .
 
Lilla byn Vernazza på berget. 
 
 
 Älskar hotellfrukost
 
 
 

Kvällsmat med familjen

Igår hade vi lite mys på kvällen mat bordet var uppdukat med thai mat till mig och Jacob och melon och parma skinka till mamma och pappa. Sen åt vi även kex och ostar och annat smått tilltugg. Jag smakade på melon och parma skinka i Italien och det var helt okej men det är inte min favorit mat, den maträtten får ♥♥♥ (3 av 5) hjärtan
 
 

shorts


Torsdags kväll

Idag var det torsdags kväll i stan vilket betyder att det är en eller flera sångare/sångerskor som sjunger på en scen mitt i stan. Det skulle vara Icona pop idag men dom kunde inte på grund av sjukdom så då var det Louise Hoffsten istället. Jag, mamma, Molly och Mollys mamma var i stan idag och kollade på Louise samt fika och shoppa.

Först när vi kom till stan så fikade vi på viskan. Jag åt en macka och drack en smoothie.

Sen gick vi och shoppade lite. Jag köpte ett par Hunter + strumpor till Hunterna. Jag köpte mina Hunter på Jolina för 799kr och strumporna köpte jag också på Jolina för 399kr. Sen köpte jag också ett par trosor.




Gårdagen i stugan

Just nu är jag i farfars stuga. Det är jag, Jacob och pappa som är där. Eller vi är nästan alla kusinerna här nere nu för min pappas bror bor i huset jämte stugan. Igår så badade vi, paddla kajak och fiskade, jag red också på min kusins häst så jag och min kusin var ute i mer än en timma på en runda i skogen.


Återförenade

Igår sov jag och Josefine över.Vi hade inte träffat varandra på 3 veckor minst. Jag fick ett vs läppglans och en lv väska av Josefine, så gulligt! Älskar dig bästavännen


First kiss

Idag testade jag dom nya glassarna från Magnum. Jag provade nummer ett first kiss, den smakade verkligen crème brûlée. Den var faktiskt väldigt god men ändå inte så att man ville ha mer.

Om jag hade varit en som provade glassar och satte poäng på dom så hade jag satt:

3 av 5 glassar


Espevik


Minigolf

Idag spelade jag och Ellen lite minigolf. Det gick faktiskt bra om man gemför med hur jag spelade i torsdags när jag spelade minigolf med Jacob och pappa.

Det var väldigt varmt här i Varberg idag så vi låg på stranden hela dagen. Nu på kvällen åt vi mat på resturangen hamnbryggan.


Slush

Gick och köpte en slush. Så himla gott när det är så varmt ute!


Varberg

Igår tills idag sov jag och Jacob i Alexandra och Sebastians stuga. Jag har filmat på videofyme lite små filmer så filmen kanske kommer ut sen.. Det var jätteroliga 2 dagar i Espevik med Alexandra. Vi fiskade krabbor, åt glass, spela minigolf, badade och så massa mera saker.

Nu är jag i Apelviken där jag, mamma, pappa och Jacob campar.


Väska från Italien

När jag var i Italien så köpte jag en väska. Det är äkta skinn och den kostade 49 euro (otroligt billigt för att vara äkta skinn). Eller jag fick den för 45 euro för hon som jobbade där kom fram till mig och sa - 45 for you sweetie. Så himla snällt! I väskan låg en annan liten väska, så man fick alltså två skinn väskor för 45 euro, såå otroligt bra. Den lilla väskan kan man antingen ha i den stora eftersom den stora saknar fack så är det vädligt bra att man kan sätta fast den lilla väskan (som har otroligt många fack) i den stora väskan eller så har man bara den lilla för sig och den stora för sig, men jag kommer att ha den lilla i för det är bra till skolan att ha massa små fack och även om man till exempel ska till stan och tar med den, det är alltid bra med småfack där man kan ha toffsar, tuggummipaket o.s.v. 
 
Man fick även ett långt band som man kan sätta fast på den stora väskan om man vill ha den över axeln till exempel eller ha den på den lilla väskan.
 
På sidan av den stora väskan ser ni att det är en dragkedja. Det är bara för att om man har mycket packing så kan man dra ner dom dragkedjorna så att väskan blir tjockare och man kan ha mer saker i väskan:)
 
På framsidan av den stora väskan finns det ett litet fack. På facket måste man snurra på en sak (den guldiga saken) för att kunna dra i dragkedjan. Om ni inte förstår så är det bara att kommentera.. I det facket kommer jag nog att ha min mobil för när man har sin mobil i det facket är lätt att ta upp och ner sin mobil + att man kan "låsa" det facket. 
 
Det blev väldigt många foton, hoppas att det är okej. 
 
Det hade kommit lite lim på den som ni kanske ser, så det ska pappa och jag ta bort.
 
 

Kalas

Idag var jag på kalas hemma hos min morfar och Ing-Britt för att min morfar fyllde 68 år. Grattis världens bästa morfar, älskar dig. Imorgon klockan tio ska jag och Jacob åka tåg till varberg där vi ska sova i våra kompisars stuga. Det ska bli jättekul! 
 
 
 
 

hemma

Nu är jag hemma i regniga Sverige. Saknar redan sol och bad.. Bilder från resan kommer upp antingen idag eller imorgon, vågar inte riktigt säga när.. Puss
 
 

Italien

Nu är vi i Italien, eller vi kom hit klockan 3 så vi har badat lite och ätit på resturang. Här är det 30 grader varmt och inga moln, så himla skönt.