Glossybox - Februari

Idag fick jag hem februariboxen vilket var superkul. Jag blir ALLTID väldigt exalterad (då menar jag verkligen extremt exalterad) när jag ser att min box kommit! Är så sjukt spännande att öppna och se vad som ligger i, haha. Denna månadens grejer blev jag otroligt nöjd med, kan nog vara den bästa boxen... Jag visste sedan innan att det skulle vara med en mineralsminkprodukt i denna boxen eftersom det alltid står lite om nästa box längst bak i den glossymag som medföljer. Så nu vet jag liiite om nästa box och det är att det kommer bli mycket läppstift, spännande:P
 
Denna box var inspirerad av den nysläppta filmen Fifty Shades Of Gray samt alla hjärtans dag, kul:)
 
 
THE BODY SHOP body butter, fuji green tea - "Att grönt te är fyllt med antioxidanter är ingen nyhet. The Body Shop har anammat den kunskapen och skapat Fuji Green Tea, deras första serie med innehåll av gröna teblad handplockade i Japan." (Orginalprodukten på 200ml kostar 185kr)
 
 
NICKA K colorluxe powder blush - "Glamouröst rouge i löspuderform som adderar en rosig fräschör till din makeup. Komplett med en powder-puff-applikator och en liten spegel är det enkelt att applicera oavsett om vart du är." (Orginalprodukten kostar 99kr (fick orginalprodukten))
 
 
 ROYAL APOTHIC tinties lip butter, pink - "Läppbalsam i en fräsch rosa färg som återfuktar dina läppar och gör dem mjuka. Innehåller arganolja, druvkärneolja, sötmandelolja och sheasmör och kommer i en supersöt vintageinspirerad förpackning." (Orginalprodukten kostar 140kr (fick orginalprodukten))
 
 
MARSK mineral eye shadow - "Skapa en snygg sotning i gråa nyanser med denna högpigmenterade och 100 procent naturliga mineralögonskugga. Inspireras av vår glossy tolkning av filmen Fifty Shades of Gray i GLOSSY Mag"  (Orginalprodukten kostar 190kr (fick orginalprodukten))
 
 

BOOTS NO7 protect & perfect, advanced serum & intense advanced serum - "Du får testa de helt nya serumen från hyllade Boots No7 som innehåller ett unikt komplex av antioxidanter. Det ena serumet minimerar omedelbart fina linjer medan det mer intensiva arbetar mot djupare rynkor." (Orginalprodukten kostar 299kr respektive 319 kr)
 
 

Del 1: smink och skönhet

 
 

NYC

Som ni vet så har bloggen stått still nu ett tag och det är på grund av att jag varit i New York. Jag kom hemfrån NY i måndags men har inte orkat blogga förrän nu, har varit sjukt trött. 
 
Flyget gick runt 8 tiden tror jag och då åkte vi först till Bryssel där vi mellanlandade. Sedan åkte vi et flyg från Bryssel till New York. Det tog ca åtta timmar att åka från Bryssel till NY och det var både kul och drygt. Det roliga var att alla på planet hade en egen tv där man kunde spela, kolla på film, lyssna på musik osv + att det kom något att äta/dricka hela tiden, underbart haha. Vi landade i NY vid lunch (deras tid). När vi väl var framme i New York åkte vi taxi till hotellet The Roosevelt Hotel där vi skulle bo. Hotellet låg väldigt nära allting och det var faktiskt väldigt fint, såg exakt ut som på bilderna på nätet. Vi började då med att lämna väskorna på hotellet och sedan gick vi och strosade lite på gatorna. Allt var verkligen jättestort och fint:) De första dagarna var vi trötta eftersom tidskillnaden mellan Sverige och New York ändå är väldigt stor (6 h). 
 
Resten utav dagarna gick åt till shopping, sightseeing och mycket strosande. Vi var bland annat uppe i Rockefeller center en dag för att få lite bättre utsikt över NY. Sedan en dag var vi på Spotifys kontor och kikade runt (pappa känner en utav de två killarna som startade Spotify samt några som jobbar på Spotify så det var därför vi fick gå dit). Deras kontor var jääättecoolt, fanns sjukt mycket att se där. Rena rama drömmen att jobba där. 
 
Jag tänkte göra videos där jag visar vad jag köpt men kvaliten blir jättedålig när de kommer upp här på bloggen så vill ni att jag lägger ut en bild på allt också? Eller räcker det att ni ser videon på vfm (lite bättre kvalite) eller här (sämre kvalite)?  
 
Det har i alla fall varit en jättebra resa som jag gärna gör om, var verkligen en upplevelse:) 
 
 
 
 
 
FRÅN INSTAGRAM 
 
 
 
 
 
 

Mot New York

Nu sitter vi på flygplatsen och är väldigt taggade, hihi! Hejdå Sverige och hej NEW YOOOOORK!!! :P





6 bra magövningar

1: Vanliga situps - 20x
 
 
2: Plankan 60 sekunder
 
 
3: Sidplanka 60 sekunder på varje sida. 
 
 
 
 3: Russian twist - 20x
 
 
4. Bicycle crunches - 20x
 
 
5. Reverse crunches 20x
 
 
 
 6. V-ups - 15x
 
 
 
 
 
 

Torsdagar = dubbelpass

Idag är det torsdag och det betyder att det är dubbelpass, först en timma tennis och sedan 45 minuter zumbastep. Väldigt roligt eftersom jag ÄLSKAR att träna!! 
 
Imorgon blir det en och en halv timma tennis och sedan ska jag sova över med Fanny. Ska verkligen bli jätteroligt eftersom vi inte varit med varandra på kanskee ett år, det var verkligen på tiden!! 
 
Sedan blir det att packa resten utav helgen för på måndag drar vi till New York, weeey!! LÄNGTAAR!! Om det finns wi-fi på hotellet (vilket jag tror) så kommer jag förmodligen lägga upp lite bilder då och då:* 
 
 

Friluftsdag

Idag hade vi friluftsdag, alla 5 åttor på skolan. Det var uppdelat 8ABC och 8DE och jag går i 8B. 8ABC började med att åka längdskidor och ha friluftsaktiviteter. Det var väldigt kul att åka skidor och det var väldigt många som åkte för första gången vilket var kul att se, hahahah. Friluftsaktiviteten var att bygga upp ett vindskydd (man delades in i grupper) och när man var klar med vindskyddet skulle man tända en brasa. Det var ganska svårt eftersom det blåste mycket samt var väldigt mycket snö men vi klarade det:) 
 
Sedan var det lunch och till lunch var det korvgrillning i skogen, cozyy:P 
 
Efter lunchen var det vår (8ABC) tur att bada så vi fick snabbt ta på oss bikini och sätta oss på läktaren. Det var uppdelat så att alla tjejer var för sig och killarna för sig vilket var väldigt bra ändå, även fast jag inte har något emot att bada med killar, haha. När vi hade livräddat ett tag var det dags för tjejerna i min klass att bada i isvak. Det var då ett litet hål i isen som man hoppade i och sedan tog sig upp med hjälp av ishackor, väääldigt kallt, men känns skönt att jag klarade det;) 
 
Nu efter den här fartfyllda dagen är jag vääldigt trött:D Sov 4h när jag kom hem så kommer förmodligen inte kunna sova något i natt men aja...