IFE - AIK

I söndags började jag med att åka till kyrkan där mina kusiner bor, mina kusiner skulle nämligen sjunga och min allra minsta skulle få en barnbibel. Jag fick poäng till konfan när jag gick och kollade på när de sjöng då det var som en gudtjänst, jippie! Alla barn sjöng jättefint och jag fick verkligen flashbacks från när jag gick i kören och sjöng i kyrkan:(

När gudstjänsten var slut åkte jag, mormor, Rolf och morfar vidare och nästa stopp var på Elfsborgsmatchen. Där mötte vi upp Jacob och gick in och vad finna det ens att säga om AIKs huliganer?!?! Helt otroliga!!! Förutom dem så var matchen väldigt bra, Elfsborg spelade bra och matchen slutade 1-1.







Einar

Idag åkte vi (jag, mamma, pappa och Jacob) och hälsade på min nyfödda kusin. Han är huuur liten som helst och han heter Einar. Jag är så himla barnkär så det var superroligt att få träffa lilla Einar idag. 






Nails #colorful

Idag målade jag över min franska manikyr med först ett lager utan en brunaktig färg. När den bruna färgen torkat så målade jag på lite blått och rött/rosa i något slags mönster. Vad tycker ni om denna målningen? 




#workout

Kom precis hem från en timmes tennispass. Vi körde mycket säkerhetsövningar idag och så blev det också lite fys på slutet. Nu ska jag sätta mig och plugga lite NO då jag har NO prov imorgon, hihi!





TCC - tag

Hoppas att ni gillade den! Ska försöka bli bättre på att uppdatera:)


Kerstin - primadonna

I måndags på teatern fick jag reda på att jag skulle vara Kerstin - en äldrig primadonna. Det var mycket hit och dit om vem som skulle få vilken roll och sen tillslut sa hon till mig att jag kunde vara Kerstin vilket var så himla roligt! Kerstin var mitt förstahandsval när vi skulle välja första, andra och trejdjehandsval så det ska verkligen bli huur roligt som helst att få spela henne!! 
 
 

Ridningen med Emma

Som ni redan vet så var jag i stugan i lördags där jag och min kusin Emma red. Jag red på Emmas häst som heter Grå vilket är väldigt passande då hästen är grå. Emma red på en häst som jag inte kommer på namnet på men det var en väldigt bred fjording i alla fall, hahah. 

Vi red i ungefär en och en halv timma och vi red i skogen på underbart fina stigar. Det är så otroligt vacker miljö i stugan så det är helt underbart att rida där. Nästa gång jag och Emma rider (vilket jag hoppas blir snart) så ska jag ta med telefonen och ta massa foton så ni får se hur fint det faktiskt är! 

Vi kom aldrig upp i galopp då den hästen Emma red på vägrade men vi travade i alla fall och det var superkul! 


Ignorera min konstiga min, hahaha.




Mot stugan

Nu är jag påväg till stugan där jag och Emma (min kusin) ska rida. Mer info kommer senare... Här är iallafall min outfit för ridningen.

Tröja: Green Global (en otroligt gammal tröja)
Byxor: Tjocka leggings från h&m 
Skor: Primeboots 




19/9-14

Under vår långa lunch i skolan igår gick jag, Maja, Frida, Saga, Moa och Frida en snabbis till Ica och då fick vi syn på "4 mini cups" paket från Ben & Jerry's. Jag, Frida, Saga och Moa kunde inte släppa detta paket utan gick och köpte det direkt efter skolan , innan vår tennisträning. Vi gick ner till tennishallen och valde vem som skulle få vilken smak (jag offrade mig och tog cockie dough) och sedan åt vi snabbt upp dem samt tryckte i oss lite mat innan tennisträningen började vid halv fyra (kvart i fyra i fredags, haha). 

Detta paketet från Ben & Jerry's kostade 52kr vilket blev 13kr var och det är ju verkligen inte mycket för en sådan god glass!!! 




Efter tennisträningen snabbade jag mig hem och duschade och bar mig sedan av till finaste Julias kalas. Jag hade jätteroligt på kalaset och hon hade fixat jättemysigt! Vi åt tacos och sedan en jättegod efterrätt som var båda frukt/bär som vi doppade i choklad och en marängtårta. 


Sagas stol gick sönder när hon skulle resa sig, hahahhaha.



Jag och min finaste Saga.


Jag och min finaste Maja.


TACK FÖR KVÄLLEN TJEJER!!! 

Dagens kvällsmat

Kom precis hem från tennisen och för er som inte vet så har jag börjat spela på torsdagar också då jag inte kan spela tennis på måndagar längre. Tennisen började 17.00 (klockan 5) och höll på till 18.00 (klockan 6), alltså en timma då. Vi gjorde massa spelövningar idag och tränade mycket på fotarbetet. 
 
Annars idag har jag varit i skolan och varje tordag börjar jag 09.00 vilket är superskönt. Vi har också bara tre lektioner idag, så börja sent och sen bara tre lektioner, kan det bli bättre? Lektionerna jag hade idag var SO, Hemkunskap och Matte. Sedan slutade vi klockan 14.00 (klockan 2). 
 
Imorgon ska jag på kalas hemma hos Julia och det ska bli jättekul! Ska försöka ta mycket foton som jag kan lägga upp på bloggen senare! 
 
Dagens kvällsmat består utav ris, kyckling och massa grönsaker och currysås som topping. 
 



Outfit of the day



Linne - Gina Tricot // Kofta - Pompdelux // Jeans - Gina Tricot 

Teater

Idag fick vi ett manus på teater som vi läste igenom tillsammans och det verkar sååå himla bra! Ska bli jättespännande att få reda på vilken roll jag får och så fort jag får reda på det så kommer det ut på bloggen! 






Minipresent från pappi

Idag när jag kom hem från skolan hade pappa köpt en grej till mig och det var ett armband. Detta armband stödjer Cancerfonden och jag vet inte vart man kan köpa det men jag vet att det kostar 250kr iallafall vilket är bra för Cancerfonden!




Konfirmation - dag 1

Idag var första gången på konfirmationen och idag så "lekte" vi, körde namngrejer samt svarade på några frågor. Vi och också mellanmål och så fick vi varsin Mars och för er som inte vet vad Mars är så är det en super god glass. Dagen slutade med en andakt och den höll på i 15 minuter kanske. Hittills verkar det superroligt!
 
 

American pancakes

Igår var det jag som stod för kvällsmaten då jag var väldigt sugen på att göra American pancakes, älskar verkligen pannkakor!! Så jag gjorde då pannkakor till hela familjen vilket blev en hel del, men det var riktigt kul att göra dem. Jag gillar verkligen att laga mat/baka.




B-day party

Igår hade pappa kalas för han fyllde ju år i måndags. Kalaset började klockan 5 (17.00) och de sista gästerna åkte hem vid 3 (03.00) vilket var väldigt sent, hahaha, så nu är jag trött idag. Vi eller jag hade jätteroligt igår och kände verkligen att jag kom ännu närmare alla i släkten. ÄLSKAR verkligen min släkt, de är så omtänksamma allihopa. 
 
Maten som serverades igår. (tog dock bilderna när en del av maten var slut.)
 
 
Fina släkten: (vi var 21 st igår, dock var det 8 i släkten som inte kunde komma) PS: alla är inte med på bilderna.
 
 
Födelsedagsbarnet
 
 

FELIX - ost & skinkpaj

Måste bara tipsa om en väldigt god men enkel fryst rätt från Felix, och det är Felix ost och skinkpaj. Det är så himla bra att ha något likdnade i frysen ifall du är hungrig och kylskåpet inte har så mycket att tillbjuda. Denna paj är väldigt god och känns mycket nyttigare än till exempel en Billys pan pizza.
 
 
 

GRWM - skolfoto


Förkyld

Är så himla snuvig och halsen gör ont... Men men, det kunde ju varit värre:) 

Det är vääldigt många i skolan som är förkylda just nu, alla sitter och snuvar på lektionerna, haha






HAPPY B-DAY

Idag fyller världens bästa pappa år!! Grattis, älskar dig obeskrivligt mycket, du är guldvärd!