Matilda, Julia, Josefine och Izabella ♥

Hej! Idag har vi bytt platser. Jag sitter jämte Wilma! Jätte nöjd! För vi brukar alltid sitta typ varannan kille och varannan tjej men nu sitter vissa tjejer jämte varandra och vissa killar jämte varandra! Kul men vi får se om det funkar:)

Imorgon ska jag vara med Izabella, Matilda, Josefine och Julia! Ska bli jätte kul! Har inte träffat izza och Julia på jätte länge :*<3

/Amanda <3


Baka <3

Hej! Just nu sitter jag vid matbordet och äter en parisebulle som mamma bakat igår. Har nyss vart och spelat tennis! Vi körde 1 och en halv timme idag. Imorgon ska vi till bästa Ellen! Ska bli kul att träffa dig igen! Känns som det var 10 år sen jag såg dig men det är ju bara ett halv år eller mer! Sen efter det ska vi på kalas hos halv mormor ing-Britt som fyller 65! Grattis! <3

Bild på mig och Ellen! Se inte så glad ut på bilden men solen lyste i ögonen <3


Bebis <3

Hejsan!

Idag fick viktoria och Daniel en liten flicka! Grattis!

Idag hade vi prov om kroppen. Vi fick bara fyra dagar att öva men dom flesta klara det! Jag klara det också fast jag kom inte på vad ledband kallas med ett finare ord! Ligament såklart ;) svårt ord!

Imorgon blir det tennis med fina tjejerna saga, Moa och Frida! <3


Vemdalen♥

Hejsan! <3

Just nu sitter vi i bilen på väg hem efter en veckas skidåkning i Vemdalen med familjen Andersson :) har vart jätte kul! Vi har åkt mycket i skogen på alla roliga hopp och skadat oss en del med! Eller i alla fall jag och Jacob igår! Vi åkte själva för mamma och pappa skulle åka en annan backe och familjen Andersson var i stugan. Vi åkte lite i skogen och sen när vi skulle åka ut till backen igen såg vi inte det stora hoppet som var framför så vi flög. Jacob hade ont i foten/fötterna och jag hade ont i rumpan ;) men vi har inte så ont längre :P sen när vi skulle åka upp i ankarliften igen så var jag inte beredd när liften kom så jag fick det i huvudet :P inte bra! Igår testade Jacob snow board. Han tyckte det var kul! Nu måste jag kolla på vägen ha en bra dag puss! :* <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2405202/images/2012/pic_190118065.jpg" class="image">


Fredag! <3

Hej! Idag har vart en bra dag vi har haft Henrik!! (som ni kanske vet har han gått in i väggen så vi har bara han på fredagar) sen har vi haft Maja. Vi skulle fått godis av henne bara för att det är ju sportlov och så! Men hon försov sig i morse så hon han inte köpa:( men vi ska få godis efter lovet i stället.

Efter skolan blev det hem till Frida tillsammans med saga, Moa och Frida. Sen gick vi ner till tennisen! Vi körde mest match idag på tennisen.

Nu ligger jag i min säng halv förkyld och kollar på QX gay galan. Ska nog snart sova! Godnatt alla söta läsare! <3


Josefine, skola och tennis♥

Hejsan! Igår var jag med bästa Josefine. B. Vi kollade på en film och åt lite.

Idag har vi haft idrott och så har vi kollat på olika kropps delar (grejer) jag, Josefine. À och Wilma skriver om nervsystemet och synen, fast Wilma var ledig idag så det var bara jag och Josefine som skrev idag.

Jag har också spelat tennis med Moa och Frida idag efter skolan. Efter tennisen gick vi hem till Frida.

Imorgon blir det elevens val. Och efter skolan ska jag va med underbara Ida! Ha en bra kväll :* <3

Bild på en av gammelfarmor kerstins tavlor <3


Disco, stan, kompisar och dans♥

Hejsan! Igår var ju jag på disco. Det var kul fast det hände några saker... En spydde :O och då ramlade en i spyan :( sen försvann en fast det visade sig att hon var hemma. Men fast dom sakerna hände var det ett rätt roligt disco ändå!
Innan discot var jag hos Filippa. Hennes syrra lockade våra hår. Sen kom Josefine, Josefine och Wilma. Då åt vi lite kladdkaka och sen åkte vi ner :)

Idag har jag först varit på knalleland med Josefine. A. Där träffade vi Izabella och Matilda så vi var med dom. Vi hitta jätte roliga lådor på bokia så vi stanna där rätt länge. Sen såg vi att vi hade varit där i en timma så då gick vi till h&m istället. Sen köpte vi glass och sen skulle jag och Josefine åka till stan för att hon och hennes mamma skulle gör à en sak där, så då åkte vi dit. Sen skulle hennes mamma leta present till hennes mormor så då gick jag och Josefine själva och då träffade vi Julia, Cornelia och Cornelia så gick vi lite med dom! :) sen åkte jag och jossan hem till henne.

Senare på kvällen skulle vi bort till våra kompisar i stan. Så vi myste lite och kollade på melodifestivalen. Vem tyckte ni var bäst? Jag tror att jag tyckte loreen:)

Imorgon blir det street dance med Filippa. Tredje gången nu. Efter street dancen ska jag och Filippa hem till henne och åka skridskor <3

Nu ska jag sova för klockan är 00:06 alltså snart tio över tolv! Godnatt sov sp gott alla söta läsare <3

Bild 1: mitt skal som jag köpte idag
Bild 2: godis hos familjen Mellring


Veckan

Hejsan! Imåndags hade jag tennis vi spela i en och en halv timme. På tisdagen hade vi motorik och massa andra saker som t.ex matte och sånt. Sen gick vi till clubdax. Där målade vi brickor. Bild kommer men just nu ligger den kvar dör för den är inte torr. Jag, Josefine.B, Josefine.A och Filippa målade våra vita. Efter clubdax blev det kör. På onsdagen alltså idag har jag vart i skolan ju. Vi gjorde ett experiment som var jätte cool fast vi klarade det inte jätte bra men det blev rätt coolt ändå. Sen efter skolan åkte jag buss hem med Matilda sen åkte vi till sjömarken och var med Izabella, Carl, Albin och Oskar. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här och kollar på tv medans mamma är på kurs och pappa är och tränar. På fredag har vi friluftsdag. Jag och nästan alla andra tjejer i klassen fick skridskor! Efter det ska jag spela tennis sen när tennisen är slut ska jag duscha lite snabbt sen ska jag till Filippa så ska vi fixa oss lite sen kommer jossan och jossan så åker vi till discot! Ska bli jätte jätte kul! Ha en bra kväll! /Amanda <3