Fredag!!

Hej! Jag är ledsen för mitt dåliga bloggande! Bloggar typ en gång var tredje vecka nu! Inte bra!! Ska försöka bättra mig, men det är svårt för i bland har man inte lust och ibland trånar man! Men jag ska i alla fall försöka! Denna veckan har jag spelat rätt mycket tennis! Måndag som vanligt! Onsdag på idrotten och efter skolan! Torsdag tränare på elevens val! Och nu idag med Moa för saga var sjuk och frida hade innebandy turnering så hon kunde inte vara med på tennisen! Nu sitter jag i ute rummet i en fåtölj. Ska snart ut och hoppa lite med brorsan kanske! Ikväll är det let's dance ska bli kul att se! ha en bra kväll! <3 //Amanda

Bild 1: på mig och min brorsa Jacob!
Bild 2: på mig


Tennis match

Hej! Igår spelade jag tennis match! Det gick inte så bra! :( jag var i tennishallen från klockan halv 10 till halv 6! Ska spela dubbel idag tillsammans med saga! Hoppas att vi vinner!


Göteborg!

Hej! I förgår till igår sov jag, mamma, Åse och Moa på hotell i Göteborg! Vi bodde på gothia towers! Jag köpte en jacka, ett par jeans, en tröja, converse (röda), ett par tajts och ett nagellack! Bild nedanför! Det är även lite bilder på hotellet och utsikten! Idag är det väldigt soligt! Det är bra! <3 Idag har vi studiedag så jag har bara slappat hela dagen! Ska snart spela tennis!

 


Veckan ♥

Hej!
Jag vet att jag inte har bloggat så mycket denna veckan, och förra veckan men jag ska försöka bättra mig!
I måndags va det skola som vanligt, men vi hade prov. Tisdag, onsdag och idag hade vi engelska prov. Det är
ändå rätt jobbigt för vi har ju inte nationella prov än men lärarna säger att vi ska ha lite prov så vi inte ska känna sån press när nationella proven är. Idag fick vi reda på att Henrik (vår lärare) inte ska jobba i våran klass mera. Eller han ska testa ett annat jobb i ett halvår och om han tycker det är kul så börjar han jobba där:( självklart blev alla väldigt snopna och ledsna (eller i alla fall som flesta). Så nu kommer vi ha Martin. Imorgon ska jag spela tennis efter skolan med Frida, Moa och Saga. Sen efter tennisen ska vi på basket match. Ska bli jätte kul!
//amanda ♥

Kalas ♥

Hejsan alla sötizar!

Idag ska vi på kalas till min moster som fyller 35! Grattis! Innan kalaset ska vi äta middag hos mormor! Bilder från kalaset kommer nog!

Igår va det disco i sjömarken med bästa tjejerna! Tack för kvällen mina <3 <3! Ni betyder mycket! :*

(gammal bild)