Atm - at the moment


~Veckorevyn + grönt ekologiskt te~

Breakfast

Dagens frukost består utav yoghurt med granola och blåbär, mackor med ost och gurka och ett glas med apelsinjuice, väldigt gott:) 





Nytt till sminklådan

I lördags var jag i stan med Vendela. Vi åt lunch på Paolo's och sedan gick vi runt och kollade i butiker. Var verkligen jättekul att träffa Vendela, känns som att vi inte träffas så ofta och det bestämde vi igår att vi skulle ändra på! Några utav grejerna jag köpte igår är ett par skor, örhängen och denna fina ögonskuggspalett som ni ser på bilden. Vendela och jag köpte varsinn likadan och de är verkligen sjukt pigmenterade och färgerna är väldigt fina och (de flesta) vardagliga (enligt oss). Paletten påminner VÄLDIGT mycket om naked paletten från Urban Decay, skuggorna är verkligen snarlika. Denna palett köpte vi på Åhlens och den kostade 169kr eller 159kr, kommer inte riktigt ihåg. Paletten kommer från märket Viva la Diva och heter Nudie (one).
 
 

Söndagslöpning

I söndags kände jag för att springa lite, vilket jag gjorde och det blev en runda på 6,27km. Jag kände mig väldigt trött under denna runda och den var betydligt jobbigare än förra söndagen vilket gjorde att jag fick känslan av att jag sprungit mycket långsammare. Men det visade sig vara tvärtom då jag faktiskt insåg att jag sprungit 30 sekunder snabbare per kilometer (runkeeper) så jag sprang alltså 05.45 min/km, så det var roligt att se att jag ändå förbättrat mig såpass mycket:) Jag passade även på att göra plankan i 60 sekunder samt 10x2 armhävningar ute i det fina vädret. 
 
Om det blir fint väder imorgon så blir det ännu en löprunda och det är pågrund av att vi har beeptest nästa vecka och jag vill nu då in i det sista förbättra mig inför beeptestet. 
 
(Hahah som ni ser på bilderna så ville katterna vara med hela tiden, väldigt irriterande)
 
 
 
 

Varberg

Igår tillbringade vi dagen i Varberg där vi var och hälsade på våra kompisar som bor där:) Vi åkte ganska tidigt hemifrån och stannade först på NK där mamma skulle hämta en grej och sedan på Ikea där vi åt lunch. Sedan gick vi också och shoppade lite i Varberg innan klockan slog halv 3. Det var våran familj och en familj till (Moas familj) som var med och vi började med att bada på kallbadhuset. Det var alltså mitt första dopp detta året och det var väääääldigt kallt:) Så på kallbadhuset var vi nästan hela dagen och vi tjejer hade ansiktsmask och gjorde massa andra grejer där. 

Sedan åkte vi hem till Ellen och började med att fika. Katrin hade gjort supergoda bakelser*_* När vi hade fikat klart så gick jag, Moa och Ellen ut på en liten promenad, väldigt mysigt och sedan var vi tillbaka och då var det nästan kvällsmat. Till kvällsmat blev det någon laxgratäng, mums:) Vi kollade även mello igår, tyckte ni det var rätt låt som vann? Det tyckte VERKLIGEN jag:) 







Göteborg med sis

Sitter just nu på tåget påväg hem från Göteborg där jag har spenderat dagen tillsammans med Frida E. Superkul och mysigt att gå runt i Göteborg i detta fina väder:) Vi åt lunch på ett café (kommer inte på namnet) och där beställde jag kyckling med potatisgratäng och Frida beställde spaghetti bolognese, mums!:) Denna dag har iallafall varit jättebra och jag och Frida har verkligen haft jätteroligt!!! Vi ska hit igen snart och då hoppas vi på samma fina väder! Jag fick bland annat med mig en svart solhatt, knästrumpor och Mary-Lou manizer från the balm hem, men om ni är nyfikna på vad jag köpte och vill veta mer så kommer jag att spela in en haul video, vet dock inte när den kommer att komma upp eftersom jag har många videos i kö att redigera, hihi:)



Från snapchat:





2 veckors prao

Idag var min sista praktikdag och det avslutade jag med att baka en kladdkaka som jag tog med och bjöd på. Jag har praoat på Plantagen och det har varit väldigt roligt! Det har alltid varit mycket att göra och några utav alla de grejer jag fick göra var att: packa upp varor (krukor och blommor t.ex.), flytta och göra om lite här och där, prismärka grejer, snitta blommor osv osv. Började 9.00 varje dag och slutade 15.00 så det var perfekt. Har också varit väldigt skönt att vara borta från skolan i två veckor, man har ju verkligen inte "vilat" utan det har varit fullt ös hela tiden men det har varit TOMT på läxfronten och det är väldigt skönt. 
 
När jag skulle gå hem idag så hade Diana fixat ihop en liten present till mig, sååå himla gulligt!!! Hon hade snappat upp att jag ÄLSKAR vitt så hon använde därför (som ni kan se på bilden) bara vita grejer. Så hon och de andra som var där fick stora kramar innan jag skulle gå och jag kommer verkligen saknar dem, har ändå hunnit få ganska bra kontakt med alla där nu så det är väldigt tråkigt att lämna dem. Jag kommer ju absolut se dem igen när jag handlar där osv men ändååå, haha. 
 
Nu vet ni i alla fall vad jag har gjort de senaste 2 veckorna, puss;*
 
 

Grön smoothie

Blev sugen på att testa att göra en grön smoothie, så det gjorde jag. 

Denna innehåller:

1 banan
1 avokado 
1/2 mango
En näve babyspenat
En liten skvätt mjölk

Den blev faktiskt ganska god, den smakade nästan bara banan:D Men är ändå intr jätteförtjust i dessa gröna smoothies utan gillar mer söta grejer, hehe, men kan helt klart tänka mig att dricka denna någon mer gång då med lite mer mango och mindre banan:)

Som ni kan se på bilderna så blev konsistensen väldigt fluffig/porös