Friluftsdag

Idag hade niorna anordnat en friluftsdag för oss sjuor. Vi fick göra massa grejer som till exempel göra upp en eld och bygga ett vindkydd, det var faktiskt ganska roligt men jobbigt att gå så långt i den blöta skogen. 
 
 

Övernattningar

I fredags till i lördags sov jag, Moa, Frida och Saga över hemma hos Saga. Vi cyklade lite samt pratade en hel del. Det var supermysigt.

Igår tills idag (fredag till söndag) så sov jag hemma hos min mormor och det var också väldigt roligt. Vi spelade en massa spel och kollade lite på TV. 



Staden med klassen

Igår var jag i staden med hela klassen. Vi kollade först på filmen "vi är bäst" på Röda Kvarn, jag missade typ halva filmen då jag skulle till tandläkaren och spänna min tandställning. Sedan åt vi lunch på thai silk och till sist var vi på Navet där vi spelade spel i mattehörnan. Här kommer bilder.










Spiderman 2

I torsdags var jag och Emma i staden. Först tog vi en fika på Viskan och sedan gick vi på bio. Vi såg filmen Spiderman 2 i 3D och den var as bra. Rekommenderar den verkligen. 






Podcast - Spotify


Viskanmys med babes

Idag var jag inne i stan med Frida och Saga och vi åt på Viskan samt shoppade lite. Jag åt en baguette med kyckling och curry, väldigt gott! 

Imorgon ska vi först på bio med klassen, sedan äta på thaisilk och till sist gå till navet, sjukt mysigt och roligt. Så det betyder att det inte blir någon skola imorgon vilket såklart är ett plus i kanten;) 




Zumbis

Igår var jag och Frida på gymmet och körde lite Zumba. Dete jätteroligt nu när det är nya låtar på zumban. 




Review - wasa sandwich

I denna videon testar vi alla fyra WASA sandwiches


Fotostund med Moa

Idag när vi hade inställd spanska så passade jag och Moa på att ta lite foton. Här kommer lite utav de bilder vi tog.








Inställd spanska

Idag hade vi inställd spanish så då gick jag, Moa, Matilda och Maja till Ica där vi köpte lite smått och gott som vi kunde äta under håltimman. 

Jag och Moa gjorde en video på när vi testade alla Wasas sandwich. Om den inte redan är uppe på bloggen så kommer den upp vilken sekund som helst. 




Frida och Saga

Idag har jag varit med Frida och Saga. Vi tillbringade HELA dagen på stranden där vi solade, åt och spelade in massa videos. Älskar att det är så himla varmt nu! 

Vid sju ska jag och Frida ner till gymmet lite där vi ska springa på löpbandet.

Imorgon börjar skolan igen, inte kul alls! Men aja, det är inte långt kvar till sommarlovet nu.






Pannkaksmys

Igår så hade Frida fixat lite mys med pannkakor till mig och Saga. Så himla mysigt var det! 





Påskafton 2014

Igår var det påskafton och det firade jag tillsammans med min familj och med två andra familjer. Vi åt, sköt raketer, släppte sådana lyktor (kommer inte på vad de heter men ni ser dem i videon), spelade spel, badade och massa mera roliga saker. Det var en jätterolig påskafton!  

 

 


Påskägg

Idag är det påskafton och då fick jag och Jacob leta efter varsitt påskägg. I mitt påskägg låg det 200kr. Tack så mycket:)




Vendela

Igår var jag i stan med Vendela, vi åt, shoppade och pratade en massor. Älskar dig mitt hjärta! 

Om ni vill se vad jag köpte så kolla på min senaste video som heter "haul". 



Haul


Review - baby lips


Saknade varbergvänner

Idag kom Ellen, Katrin och Nils hem till oss och vi började med att äta lite brunch som bestod utav pizzabullar, ananaspaj, smoothie, jordgubbar, melon och bananpannkakor. Efter brunchen åkte vi in och badade på stadsparksbadet. Vi åt varsin glass på badhuset också, här kommer en bild på min glass.


Sedan åkte vi till stan där vi åt lunch på Jensens, fikade på espresso house samt shoppade lite. Här kommer bilder.



En ny favorit från espresso house. Frapino cream kola och kokos.


När vi var inne på faith så bjöd de på cupcakes och saft. 


Det är väldigt påskfint i staden nu, de har pyntat ett träd väldigt fint. Här kommer bild på det påskiga trädet.



Tack för en underbar dag! Ses snart igen!



Review - spray cleanser


Staden med mina älsklingar

Igår var jag i stan med mina älsklingar Saga, Maja och Frida. Vi åt lunch på Jensens och shoppade lite. Sedan körde jag och Frida core och box på gymmet. Vi träffades vid åtta igen alla tjejer och var ute och spelade fotboll och gungade till tio. Här kommer bilder på det jag köpte:

Baby lips: H&M 39.50kr.


Rengöring till sminkborstar: KICKS 59.50kr.


Smyckehållare: FAITH 199kr



Hör kommer bild på maten och på Maja, Frida och Saga.






Butterflies nails

Målade precis mina naglar och det blev ett blått nagellack med rosa små fjärilar på. Första gången jag gjorde detta så det blev inte så bra. Det du behöver för att göra detta är:

Blått nagellack.
Rosa nagellack.
Mörkare nagellack till exempel svart.
Tandpetare.
Något runt material som du kan göra vingarna med.
(Genomskinligt , inget måste)





Brunch

Idag hade jag och Frida en brunch för Maja, Josefine, Moa och Saga. Jag sov hos Frida igår tills idag så vi bakade hela kvällen igår och hela morgonen idag men vi älskar att baka så det var jätteroligt! Kommer nog att bli en tredje brunch inom kort. 

Här kommer lite. bilder på all mat men glömde ta foton på tacopajen och kakorna.

Lite jordgubbar, chips och jordgubbsvin som man fick när man kom. 


Bordsdukning



Pizzabullar


Kladdkakemuffins med topping.


Morotskaka.


Kokostoppar.



Kycklingklubbor och paprika.


Ananaspaj.


Sallad.


Vattenmelon.


Världens bästa tjejer.


En jättefin och uppskattad present som
jag fick utav Maja och Josefine.




Dagens vardagsbild 12/4-14

Brunch med favvisarna. Mer bilder kommer senare.




Joe Labero

I torsdags var jag på Joe Labero tillsammans med min mamma, pappa, bror och morbror. Hade aldrig varit på Joe Lanero innan så var jättespänd på att få se honom. Han var helt grym och det var så häftigt när han gjorde massa grejer på scenen. Joe är också sjukt rolig så jag skrattade väldigt många gånger. Jag satt på femte raden och det var jättebra för man såg väldigt bra och jag hade inte velat sitta närmare på grund av all eld som sprutade... Det bästa tricket han gjorde var nog när han bytte plats med en annan, haha, väldigt svårt att förlara men han stod i mitten utav scenen och så gick det runt massa "spöken" på scenen och helt plötsligt så hade Joe bytt plats med ett utav spökena. Sjukt häftigt!! Rekomenderar verkligen att gå på Joe Labero!










Podcast - Top model


Dagens vardagsbild 11/4-14


Tennis med bästa tjejerna! 


Leopard blus

Denna leopard blusen från Rut&Circle är verkligen jättefin! Det är väldigt inne att ha på sig djurmönster nu och själv så tycker jag att det är jättefint! Funderar faktiskt på att beställa hem denna tröja, den var inte så farligt dyr heller (299kr). 
 
→Här← finns blusen! 
 
 

Dagens vardagsbild 10/4-14

♥ Kladdkakemuffins ♥ Bak med Frida 
 

Dagens vardagsbild 8/4-14

♥ Inställd svenska ♥ Mys 

Bra övningar

 
 
 

Core och box

Idag ska jag köra både core och box på gymmet då jag skippar tennisen på grund av 1. Vi bara har en bana och vi är typ tio stycken. 2. Det blir lite tennis och mycket fys och då kan man ju lika gärna träna på gymmet istället. Core är i alla fall ett riktigt bra pass för magen och box är som det låter ett pass där man boxas. Har aldrig kört box innan så det ska bli roligt att testa det. 
 
 

Nicole kavaj

Igår var jag inne i stan med mamma och då fick jag med mig en kavaj från gina tricot. Den passar både till  vardags och till festligare tillfällen. Jag lovade ju att lägga upp bild på vad jag köpte/fick så här kommer lite bilder. 
 
BUTIK: Gina Tricot 
LÄNK: http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/klader/kavajer-jackor/ccollection-cclothes-cjackets-p1.html#product_652941100
PRIS: 499kr (fyrahundra nittionio) 
FÄRG: Marinblå och vitrandig, 
STORLEK: 34
 
 
 
 

sminkvideo


Staden med mammi

Idag har först varit och klippt mig. Jag klippte bort allt slitet så det blev ganska kort nu, men men.



Sedan åkte jag och mamma och tog varsinn lunch på Oreon. Vi åt kycklingpaj och den var god men dock väldigt stark. 


Jag fick också med mig en tröja hem som jag lägger upp på bloggen senare. Kanske inte idag för vi ska bort vid fem men om jag hinner så kommer det upp på bloggen. 



Redovisning

Idag hade vi redovisning utav våra projekt som vi har jobbat med i en månad nu. Jag var i samma grupp som Joakim och John och vi framförde våran redovisning genom att göra en teater. Jag spelade "mamma", John "mormor" och Joakim "fjortonåring". Såhär fina var vi, hahaha.


En utav våra mentorer som heter Ulla hade bakat tre kladdkakor till oss i klassen idag. De var sjukt gott och mysigt! 




Dagens vardagsbild 4/5-14

Var ute lite och då såg jag massa blommor i slänten. Då kände jag verkligen att våren är här.


•vårkänsla• 


Dagens vardagsbild 3/4-14

Tänkte lägga upp en vardagsbild här på bloggen varje dag.

Här kommer dagens bild. En bild på Maja, Saga och Moa när vi sitter uppe vid idrotten och äter brownies. Vi har "rast" från projektarbetet just nu så då passade vi på att lyxa till det lite. 






Hit

Kom precis hem från ett svettigt pass på gymmet. Idag körde jag hit och hit är ett pass för ben, mage, armar helt enkelt allt. Det är sjukt jobbigt och det var ännu jobbigare nu när jag inte varit på gymmet på länge. För er som tränar på Genki så rekommenderar jag verkligen detta pass! 




Toms

Dessa skor tycker jag är väldigt fina och de passar både till vardags och till fest. Mina favoriter är de gråa silvriga så de kanske blir sommarens köp, vad tycker ni? 
 
Toms
 

 

 

Outfit tips 1/4-14

Outfit tips 1/4-14
 

Alice You pink cami
150 SEK - debenhams.com

Distressed jeans
225 SEK - allyfashion.com

NIKE white leather shoes
810 SEK - office.co.uk

Topshop white purse
495 SEK - topshop.com


Vardagsbild 2/5

Har börjat lägga upp vardagsbilder på instagram och är nu på bild 2/5 så tänkte lägga upp här på bloggen också så att ni får se.