♡Strawberries♡

Mamma handlade lite jordgubbar idag när hon var och handlade och jag trodde verkligen att de var slut överallt, men jag hade fel. De var nog de godaste jordgubbarna jag någonsin ätit, de var så himla söta och goda. Kändes huur somrigt som helst att äta jordgubbar nu i höstvädret.
 
 
 
 
 
 
 

S&F

Igår hade jag, Saga och Frida lite mys på kvällen då mina föräldrar var på spa tillsammans över natten. Vi lagade amerikanska pannkakor samt banan pannkakor som vi åt till kvällsmat. Frida åkte hem vid 11 för hon kände sig förkyld och Saga sov över hemma hos mig. Tack för kvällen tjejer!!






Luxury nails

Idag efter skolan åkte jag och Maja in till sta'n där jag fixade mina naglar på en salong som heter Luxury nails. Detta kommer hålla i lite mer än 2 veckor kanske och det kostade 300kr. 




Pastasallad

Ikväll stod jag för kvällsmaten och då passade jag på att göra min hemkunskapsläxa vilket var att göra pastasallad. Jag gjorde en med kassler, pasta och massa grönsaker. Här kommer bild
 
 

Skolfoto idag

Idag tog vi skolfoto vilket var väldigt nervöst. Jag tycker verkligen inte om att ta skolfoto och blir ALDRIG nöjd med något men detta året får vi hoppas att jag blir nöjd... Mitt ensamma blev jag i alla fall INTE nöjd med, haha, det är så svårt att le med tandställningen, jag vill liksom inte visa den och då blir det väldigt konstigt... Men som tur är så är denna dag över nu och vi behöver ju inte ta ett nytt förrän nästa år...

//klänning - odd molly//armband - hipanema//klocka - Michael kors//skor - primeboots//

Mitt hår såg ut så här (hade sovit med flätor):







Måndags tennis

Kom precis hem från den sista måndagsträningen som jag kommer att ha nu, jag ska nämligen börja i teater, wihooo! Ska verkligen bli hur roligt som helst och jag det fram emot det som
In i bomben. Det börjar då nästa måndag så jag kan skriva ett litet inlägg om hur jag tyckte att första gången var;)




Mina VS body mist

Jag hade tänkt göra ett litet inlägg där jag kort beskriver alla mina VS samt betygsätter dem från 1-5, så nu kör vi igång. PS: Det är väldigt svårt att beskriva dem för de alla påminner om varandra samt alla luktar sött ett fräsht så det kanske inte bli så bra beskrivningar. 
 
 
SHEER LOVE - white cotton & pink lily
Väldigt fräsh doft med känslan av nytvättade kläder samt blommor.
Betyg = 3,5/5
 
 
SUCH A FLIRT - starfruit & white orchid 
Doftar väldigt sött men ändå lite fräsht.
 
BETYG = 4/5
 
 
MIDNIGHT DARE - raspberry & sandalwood
Väldigt stark doft , väldigt svår att beskriva.
 
BETYG = 2,5/5
 
 
MANGO TEMTATION - mango nectar & hibiscus 
Vääldigt söt och fruktig doft.
 
BETYG = 5/5
 
 
PURE SEDUCTION - red plum & freesia
Stark doft av plommon.
BETYG = 3/5
 
 
COCONUT PASSION - vanilla and coconut
Stark doft av kokos men även lite dovt av vanilj.
 
BETYG = 4/5
 
 
AQUA KISS - rain-kissed freesia & daisy 
Väldigt fräsh doft.
 
BETYG = 5/5
 
 
ENDLESS LOVE - apple blossom and ylang ylang
Luktar äpple samt lite blommigt.
 
BETYG = 5/5
 
 
LOVE SPELL - cherry blossom & peach 
Svår att beskriva, lite persikodoft.
 
BETYG = 2/5 
(har haft den så länge så börjar tröttna)
 
 

 

Ett år mellan bilderna

Kan ni se någon förändring? Jag ser en liten, men på bilden ser den mindre ut ä vad den är i verkligheten;)




Resultatet utav golvet

Som ni kanske redan visste så skulle jag  måla mitt golv vitt och så här blev resultatet.




Hemkunskap

Idag hade vi hemkunskap för första gången på högstadiet och då fick vi laga pastasallad till varmrätt och fruktsallad till efterrätt. 

Pastasalladen innehöll kassler, pasta, isbergssallad, tomat och paprika, tror att jag fick med allt.

Efterrätten innehöll plommon, äpple, vattenmelon och nätmelon samt lite kokos och russin som topping.

Första dagen i skolan

Igår började vi skolan och första skoldagen var så här:

Vi åkte bussen in till stan där lärarna delade upp oss i grupper och gav oss en karta per grupp. På kartan stod det massa ställen som vi skulle till och på de olika ställena skulle vi ta en selfie. Alla i gruppen skulle vara med på selfien och man skulle också se att vi var på rätt ställe. Det var ganska roligt med SÅÅÅ himla blött då det regnade hela tiden. 

Här kommer en bild på några utav våra selfies.



Projekt på g

Nu har vi börjat med ett nytt projekt här hemma och det är att måla mitt golv. Det ska bli vitt och hittills har pappa målat halva golvet en av två gånger. 




Inte jättegod men väldigt nyttig

Gjorde mig en smoothie som jag drack efter träningen. Den bestod av ett äpple, en morot och en apelsin men så klumpig som jag är spillde jag ut lite mindre än halva över mina kläder, haha, men det jag hann smaka på var helt okej, kanske inte den godaste smoothien men en VÄLDIGT nyttig som är bra för huden.




Mellis

Jag är hungrig nästan hela tiden nu för tiden så passade på att ta lite mellis innan kvällsmaten. Jag skar upp päron, plommon, äpple och banan samt bredde två skorpor och fyllde en skål med fil och müsli. Mycket gott;)







Övernattning med mina girlz

I fredags till igår sov jag över med Frida, Saga, Julia och Alexandra. Vi sov hemma hos Frida och tjejerna hade varit och köpt massa gott innan under dagen. Jag var hos mormor så jag kom lite senare hem till Frida men de hade köpt både glass , chips, godis, dricka (Halloj och Blå-dåre) och massa mer! Det var väldigt mysigt och vi spelade kort till nästan 4 på kvällen;)



Efterrätten, banan med choklad i






Liseberg med tennisen

Igår var jag på Liseberg med tennisen och det var jätteroligt. Jag gick tillsammans med Saga, Frida, Alexandra, Filip och Andreas och vi åkte nästan allt. Vi gick även Gasten en gång vilket var superläskigt. 

Lunchen åt vi på Burger King och där tog jag en Lisebergsmålet och det är verkligen huur gott som helst!! 

Vi åkte hem vid 8 vilket jag tyckte var lite synd för jag hade gärna velat vara där lite längre, men men, det var i alla fall en bra dag trots alla regnskurar;)







Mera bilder från kak-kalaset

Här kommer mera bilder från kak-kalaset.
 
De fina namnskyltarna som Frida gjorde.
 
Godsakerna:
 
Den fina bordsdukningen:
 
Det hängde fina ballonger och vimplar överallt.
 
Bästa värden
 
Världens bästa tjejer!!
 

Tältning med Frida

I fredags till lördags sov jag och Frida i tält på min trädgård. Vi satte upp det på dagen med hjälp utav våran fina vän Saga, eller vi hjälptes åt allihopa och fick upp det ganska snabbt. Det var väldigt mysigt att sova i tältet, fast det är dock väldigt litet då vi valde att sätta upp 4-mans tältet, istället för det större + att det blev väääldigt varmt på morgonen när solen låg på pch stekte. Men kvällen i helhet var grym! Tack älskling för dagarna





Saturday brunch

Idag lagade jag och Frida en liten brunch till oss själva som innehöll bananpannkakor, yoghurt med müsli, dricka, äggröra, toast, tomat och gurka.



 

Kalas hos Frida

Igår hade Frida ett kakalas hemma hos sig. Det fanna sååå mycket fina godsaker och allt var verkligen supergott! Ska fixa med bilderna imorgon för idag ska jag sova över med Frida samt vara med Saga så har inte tid för det idag men här får ni en bild från kalaset.




Onsdag

Dagen började med att jag och pappa åkte in till stan där vi åt frukostbuffé på Viskan. Det var väldigt väldigt gott!



1-2 timmar senare gick jag till tandläkaren där jag spände min tandställning så nu är jag lite öm i munnen, haha! 

Sedan var jag med Moa, först var vi hemma hos henne och spelade kort, spelade piano och pratade och sedan gick vi ner till stan där vi köpte varsitt "paket" på Ur & Penn. 


Pris: 25kr (värde 150-200kr stod det på påsen).
Grejer som jag fick: Jag fick 4 par örhängen. Blev inte alls nöjd för jag tyckte inte om de så mycket men det var ändå värt 25kr.





M&F

Idag var jag först med Maja H då vi sov över från igår till idag hemma hos mig. Sedan vid ett så åkte jag in till sta'n tillsammans med Maja W och Frida E. Det första vi gjorde var att äta lunch på Viskan. Jag och Frida tog varsin ceasar sallad och Maja tog en schnitzel. 



Sedan blev det en Vanilla Latte för mig på espresso house samt en Caramel latte för Maja och en Vitamin Well för Frida.


Jag och Frida köpte varsin presentpåse inne på panduro för 30kr och värdet av de grejerna inuti påsen var 200kr. När vi sedan åkte hem till mig öppnade vi påsarna direkt och jag fick massa målarfärger och någon slags klippdocka och Frida fick massa fina snören;)




Spill over

Läste nyss ut en utav de bästa böckerna jag någonsin läst, eller nej den bästa jag någonsin läst! Den var superbra verkligen och jag rekomenderar er att läsa den till 1000000000. Den är på engelska och jag läste den på Wattpad men det går att också att köpa här.
 
Denna bok är väldigt känslosam, väldigt mycke glädje men också väldigt mycket sorg. Kan inte berätta om vad den handlar om utan att jag berättar för mycket men här får ni veta lite om vad den handlar om (jag kopierade beskrivningen så den är dock på engelska):
 
"Antony loves his life in New York. He loves living with his mother and wearing designer clothes. He loves his private tutors for home school. It's practically necessary since he mom travels the world as a reporter for NBC. When an assignment overseas gives her the opportunity of a lifetime, she sees it as a chance for Antony to get to know his dad - a guy strange enough to live on a boat. Near dreary Seattle. Antony's sure that the next few months will feel like a lifetime. He and his dad can't even fill up a five minute conversation on his birthday call. When he meets Amber, the girl from five boats down, his prospects perk up, but when it becomes very clear, very fast, that all she's after is friendship, Antony wonders if he'll survive the next three months. He is absolutely. Completely. Totally. Displaced. And then tragedy hits. Spill Over is a novel about love, loss, and figuring out what's actually important."
 
PRIS: Jag läste den på Wattpad vilket var gratis.
SIDOR: 250 tror jag.
1-10: 1000000000
 
 
 
 
 

Morgonrunda

Imorse eller vid tolvtiden så gick jag, pappa och mamma en liten morgonrunda. Vi var ute i över två timmar så nu är jag helt slut men det känns bra;)

Våran runda slutade på Ica där vi köpte varsin glass samt varsin dricka. 







Hur jag gör min frambild


Pranked my brother

Haha han blev typ inte rädd men jag och Ida hade iallafall jätteroligt;)


2augusti

Denna dag tillbringade jag med min mamma, mormor, min mormor syster och hennes särbo. 

Gojibär, jättegod smak från Aloe Vera men jag tror nog ändå att originalet slår denna.

Jag och mamma hämtade upp mormor vid tio-tiden då vi skulle åka till Hajjum och träffa Gun (mormors syster) och Bertil (hennes särbo). Påväg dit så stannade vi på Ica Maxi där vi köpte mat & fika, Nelly outleten på Åhaga där jag köpte ett par skor och en sminkbok (bild och mer förklaring nedanför) och något tygställe i Fritsla där jag och mamma köpte åtta kuddar och tyg till gardiner. 

Skorna jag köpte! Och ni kan vara lugna jag kommer inte att använda dessa utan de kommer att vara en prydnad i mitt rum men de passar i storleken så jag kommer nog gå i dem lite hemma för att "lära" mig:) Skorna kostade endast 25kr, kan ni fatta? Hur billigt som helst;) Mormor köpte dessa åt mig så tack så jättemycket:*

"Sminkboken" som jag köpte. I denna bok står massa tips om hur man ska sminka sig för att det ska bli så bra som möjligt och vilka produkter man ska använda för att tillexempel framhäva sina ögon. Denna bok kostade endast 15kr och denna betalde min mormor också, puss!


När vi var framme i Hajjum så åt vi våra sallader som jag, mormor och mamma köpte på Ica Maxi. Så himla gott, tröttnar aldrig på det!! 


Sedan blev det fika:)





Lunch i staden

Igår var jag och Frida inne i staden där vi åt lunch på Viskan och provade det nya och enda frozenyoghurt stället. 

Jag åt en ciabatta men parmaskinka och mozzarella på viskan och den var jättegod!



Frozenyoghurt stället var bra och det fanns mycket god topping.