Mot Ystad

Nu sitter jag i bilen påväg till Ystad där jag ska på tennisläger i fyra dagar! Så himla taggad!! Mer uppdatering kommer senare. Har dock ingen täckning just nu (tog lång tid att få upp inlägget) men hoppas att jag får det senare. 




Unboxing - Dmretro


Prao

Igår och idag har jag och Maja praoat på ett dagis och vi båda tycker att det är jätteroligt. Vi ska praoa där imorgon också och sedan på torsdag åker jag på läger till Ystad. 
 
 

Testar Café Zero

Båda var sjukt goda och får 5/5 poäng. Förlåt för brusandet... Vi satt ute och det blåste ganska mycket då.

#Testar #review #follow


Action run

Igår va det Action Run inne i stan och det är ett lopp som är på 11 km (1,1 mil) med 19 hinder på vägen. 

Några exempel på hinerna: Komma förbi ett gäng brinnande bilar, gå genom iskallt vatten och gå över rör över Viskan.

När vi kollat en stund på AR så gick vi och åt. Jag fick också med mig lite hem och en utan de grejerna är en body splash från Gina Tricot. 












Sneakpeak

Här kommer en liten Sneakpeak på ett utav våra foton igår.




<3

Idag efter min träning hade jag, Frida och Maja ett litet fotomaraton där vi tog massa bilder på oss tre tillsammans. Ska ladda över dem på datorn imorgon så de kommer förmodligen upp på bloggen då också. 

När vi fotat klart gick vi och köpte varsin sallad i salladsbaren på Ica. 




Gaah

Älskar verkligen att det är så sjukt varmt nu och när vädret är på topp får man ju såklart passa på att grilla! 

•oxfilé•potatissallad•tomat•gurka•aioli




Sista provet för terminen

Idag hade vi det sista provet för denna terminen och det var ett matteprov. Jag tror att det gick bra för mig, det kändes i alla fall vädligt bra! 

Snart ska jag äta lite oxfilé, potatisgratäng och bröd, ska bli sjukt gott.

Calippo -bubbelgum

Idag smakade jag på Calippo bubbelgum och den var jättegod! Ni borde verkligen prova den om ni inte redan gjort det!:) 




Mini haul


Så underbara

Grät sönder när jag kollade på denna videon, lyssna noga till texten så förstår ni varför. 
 

Senaste på instagram

Här kommer mina nio senaste foton på instagram.




Tennismatch i Alingsås

Kom alldeles nyss hem från Alingsås där jag, Frida och Saga har spelat match. Jag och Saga spelade varsin singel och Frida och Saga spelade dubbeln. Vi vann alla tre vilket var väldigt skönt! Vi spelade även match förra veckan då vi också vann så nu hoppas vi på vinst nästa vecka också.




PHOTOS OF FLOWERS

Idag var det väldigt fint väder så då passade jag på att ta lite foton på lite blommor. Blommor är helt klart en utav det roligaste man kan fota enligt mig, haha. Här kommer lite bilder:) 
 
 

Håltimma

Nu sitter vi här i solen och äter lite gott medans det är håltimma.

PS: Vi har slutat att göra podcast! Om
Ni tycker att vi ska göra det igen så är det bara att kommentera! 






American panncakes

Igår efter skolan gick jag, Maja och Frida hem till Maja där vi gjorde lite american panncakes. Väldigt väldigt gott!




Vad ska jag göra för videos?


What's in my schoolbag


Mina godingar

Idag var jag i stan tillsammans med mina hjärtan Maja och Frida. Vi åt på Subway och pratade en massa. Vi pratade lite grann om språkresan och vårat kalas som jag är helt exalterad över. Tack för dagen bästisar!




Nails 12/5-14

Idag blev det lila nagellack med ljusare lila prickar på och på tummen blev det ett X. Om ni vill att jag ska göra videos när jag målar mina naglar så är det bara att kommentera




Marc Jacobs

Idag när jag kom hem efter min tennismatch så såg jag att det stod fyra MJ parfymer i min trappa. Blev jätte jätteglad när jag såg det för de luktar jättegott! Tack bästa pappa.






M, A & J

Igår var jag med Maja, Albin och John hemma hos John där vi spelade pingis, kubb och sällskapsspel. Vi hade såå himla roligt och skrattade exakt hela tiden, haha. 







Gosemissan




Jacob 12 år

Idag fyller Jacob 12 år, kan inte fatta att han är så himla stor nu. Grattis bästa brorsan! 




Amerikansk sirap

Till frukost idag gjorde jag lite bananpannkakor och då passade jag på att smaka på en ny sirap som pappa köpt. 

Den var lite speciell i smaken, den smakade väldigt rökigt som ganska många Amerikanska "såser" gör men jag tycker ändå att den var helt okej. Så den får 3/5.



S&F

Igår var jag med Saga och Frida och vi hade jätte jätteroligt. Vi åt först chicken bits, sedan cyklade vi och köpte lite  Ben & Jerry's som vi åt på lekplatsen där vi också pratade och hade superroligt. Här kommer bilder.






Bästavännerna



Älskar er världens bästa vänner. Det finns inga bättre än er. Ni är guldvärda!! 




Mot skolan

Tre bilder som jag tog påväg till skolan. 


~vägen~selfie~uppifrån~ 

Babbel con mi familia

Igår hade mamma och pappa bröllopsdag så då åt vi på babbel. Det var väldigt passande att det var just nu med tanke på hur vårt kök ser ut just nu, haha. För er som inte vet det så har vi rivit köket för att vi ska ha nytt och det köket som vi har nu tills det "riktiga" är klart är inte jättestort och det är inte jättelätt att laga värsta middagen. 

Jag åt en stor burgare med (?) potatis. Potatisen var supergod medans burgaren var lite mindre god men allt som allt får maträtten 4/5. 







Regnigt

Idag är det väldigt regnigt vilket inte är ett dugg roligt. En sak som är bra med regnet är att jag kunde ta tillfället i akt och testa mitt nya paraply som jag fick utav min pappa. 





Snapple

I helgen smakade jag på Snapple med smaken mango och den var faktiskt supergod. Helt klart den godaste från Snapple. Den smakar nästan exakt som iste mango. 




Mera bilder.

Här kommer lite mera bilder från igår. 
 
 

Lördagsmys

Igår hade jag, Josefine och pappa lite lördagsmys då vi först åt bakad potatis, oxfilé och massa andra godsaker som ni kan se på bilden. Sedan till efterrätt blev det fyra Ben & Jerry's, men vi var så sjukt mätta så vi smakade bara på en. Mera bilder kommer upp senare, jag tog med kameran så måste ladda över dem bara men eftersom jag är med Josefine nu så gör jag inte det direkt. 
 
i
 

Pappa är äntligen hemma

I fredags vid 11 kom pappa hem, eller rättare sagt hämtade vi honom på flygplatsen. Hans väskor kom dock igår vid två men de kom i alla fall så det var ju tur. Jag har gjort en video på vad jag fick utav min pappa och den videon heter "Vad jag fick av pappa" och det är förra inlägget. Skönt att ha dig hemma igen pappa, loveu! 
 
Här kommer en snabb bild på allt jag fick.
 
 

Vad jag fick av pappa.

Här kommer en video på vad jag fick utav min pappa när han var i U.S.A.


Första doppet

I måndags så doppade jag mig för första gången detta året i sjön. Det var kallt men ändå uppiggande. Här kommer lite bilder.





Saga & Frida

Igår så var jag, Saga och Frida ute och promenerade lite. Vi gick inte alls långt, haha, ungefär 3 kilometer bara, men det var i alla fall roligt. När vi hade gått en bit så satte vi oss på stranden där vi åt mango och drack Loka. Som ni kanske ser på bilden så var vi tvungna att skära upp Lokan då korken satt fast som sten. Men det funkade att dricka i alla fall. Vi ska nog vara med varandra idag också och fika lite på stranden. 

Igår hämtade vi pappa på Landvetter. Dock så är hans väskor borta men förhoppningvis kommer de idag. Haha alltid en lika otur.




U.S.A

Idag kommer pappa hem från USA där han har varit i en vecka. Hans flyg blev försenat så att han missa sitt andra flyg från England men förhoppningsvis så finns det ett till som han kan ta, men om inte så kommer han hem imorgon. Saknar dig pappa. Lägger upp en inlägg på vad jag får när han kommer hem.





Nails - 1/5-14

Idag målade jag mina naglar i ljusrosa med silver längst upp. Blev lite halv stressigt och inte alls bra men här kommer bild i alla fall.





Valborg

Igår så hade Alexandra , Julia och Frida fixat lite mys för mig, Maja, Frida, Moa och Saga. Först åt vi kött, kyckling och potatissallad, så himla gott! Sedan åt vi frukt och massa andra godsaker. 

Det var en jätterolig kväll, tack alla!