Nyklippt

Idag efter skolan tog jag bussen in till stan där jag mötte upp mamma. Vi gick först till frisören där jag klippte mig och sedan gick vi och kollade lite i butiker och jag fick med mig lite grejer hem från kicks. Btw alltid lika kul när man får frågan "är du medlem?" "Nej" "vill du bli medlem?", eftersom man måste vara över 16 för att få vara medlem:) haha, kanske lite töntigt men jag känner sig så stor när de frågar för de blir så förvånade när jag säger att jag endast är 14, haha:D 

Oavsett vad så klippte jag då topparna idag och såhär blev det:






Collective haul


Back to normal

Jag hade ju tänkt att inte äta vitt bröd till frukost längre utan istället äta det ni såg på bilderna😏... Det gick inte så bra, hahah. Jag drog ju ner på pasta och potatis också eftersom jag åt så mycket kolhydrater innan och det gjorde mig supertrött och yr o.s.v, så jag har helt enkelt gått tillbaka till min normala kost innan och jag skiter i om jag äter för mycket bröd:))) 

Så dagens frukost bestod helt enkelt av två frallor (lite grövre) och drickyoghurt:P



Breakfast - monday



Äggröra (2 ägg), 1 banan, avokado på macka samt en halv bredvid och till detta blev det brämhultsjuice Jordgubbar och Lime, mums😏

Breakfast

Dagens frukost består utav äggröra (2ägg), jordgubbar och 1 banan och till dricka blev det ekologiskt grönt te. Väldigt gott😍

Jag har tänkt att jag ska börja äta ägg till frukost nu och skippa det vita brödet, inte för att jag tänker på vikten för så är VERKLIGEN inte fallet, utan för att jag annars äter kanske 6 vita brödskivor om dagen och det är inte bra för hälsan:) 






Intervallträning med mammis

Idag för någon timma sedan var jag och mamma ute och sprang lite. Mamma hade någon app som vi använde oss utav som pep när man skulle springa snabbt och när man skulle jogga o.s.v. Det var iaf jätteskönt att få komma ut och röra på sig lite men känner att jag fortfarande är lite snuvig så körde inte stenhårt❤️




Perfekta vårskor

Dessa skor fick jag i julklapp från mina föräldrar och de är ett par vita Nike Air Max, vet dock inte vilken modell eller något 😂. Trodde att de skulle bli "bruna" direkt men de håller sig verkligen vita vilken är superbra! 

Så dessa skor rekommenderar jag verkligen då det både är väldigt sköna att gå i och de funkar också till nästan alla outfits:)




Hål i örat

I tisdags åkte jag och Vendela till stan där vi tog hål i våra öron:) Jag tog ett till hål i mitt ena öra så nu har jag då ett i det högra och två i det vänstra. Vendela tog ett i varje öra då hon inte haft hål tidigare.

Det gick faktiskt väldigt bra men liiiite ont gjorde det, det bultade lite i örat men inte så mycket att det var jättesmärtsamt. Vi valde några glittrande läkarörhängen och det är det ni kan se på bilden. 

Vi gjorde det på Smycka och för mig som bara tog ett hål kostade det 199:-.