William, Isak, Carl och Josefine

Igår var jag med Josefine, William, Isak och så hängde Carl med en stund också. Vi åt tacos, kollade på tv och var ute lite. Här kommer några bilder.






pannkaksmys

Igår innan tennisen var jag, Moa och Saga hemma hos Frida (som vanligt). När vi kom hem till Frida så hade hon gjort bananpannkakor vilket var jättegott! 







Lovisa

Igår var jag med Lovisa efter min tennis. Vi åt hamburgare samt började kolla på en skräckfilm och sedan skulle hon hem då klockan var nio ungefär. Idag ska jag vara med Josefine, William och Isak igen. Kanske tar lite foton ikväll som jag kan lägga upp. 
 
 

Podcast - pengar


Återförenade

Idag var jag med Vendela. Jag hade inte varit med henne på ett helt år, helt seriöst så det var jätteroligt att träffa henne. 

Vi tog först en fika på viskan, jag åt en morotskaka pch drack lite Loka och sedan gick vi och köpte varsin frapino. Så himla mysig dag!








Podcast - snapchat


What's in my make up bag


haul - Ullared


Våffeldagen

Idag är det Våffeldagen vilket är väldigt bra eftersom jag älskar våfflor. 




Hemstudiedag

Idag hade vi hemstudiedag vilket innebär att man skulle sitta med sitt projekt hela dagen. Min grupp satt i skolan och jag trodde faktiskt att vi skulle vara ensamma där men det var jättemycket folk vilket var sjukt roligt! 

Vid halv 12 gick jag, Olivia, Maja, Frida, Cornelia, Cornelia, Julia och Julia till thai house och åt lunchbuffé. När vi ätit upp så gik jag och Frida och köpte varsin glass.






Nails 23/3

Idag blev det ett par väldigt påskiga naglar. 





Primeboots

I fredags fick jag hem mina skor som jag beställt häär på Nelly.com. De är ett par svarta låga primeboots som passar till nästan allt. Jag har velat ha dessa väldigt länge och nu äntligen fick jag dem. 
 
SKOR: Primeboots 
FÄRG: Svart 
HEMSIDA: Nelly.com
PRIS: 2895kr (tvåtusen åttahundra nittiofem) 
STORLEK: 37
 
 

Lax och potatis

Idag till kvällsmat serverades det lax och potatis. Supergott verkligen!! 
 
 

haul - Ullared


Ullared

Idag var jag i Ullared tillsammans med Josefine och hennes mamma. Vi köpte lite grejer på gekås som ni kan se i min haul video i mitt förra inlägg. 

Vi shoppade i ungefär tre timmar och sedan gick vi och åt buffé på en thairestaurang. 

Igår var jag med Josefine, William och Isak. Vi pratade lite och åt tacos och chips, sedan åkte de hem vid ungefär nio. 







Glass på håltimman

Idag på håltimman gick vi och köpte glass, det blev ett paket med två liter glass i smakerna jordgubb, vanilj och päron. Supergott verkligen! 



Podcast - ask.fm


Engelskaprov och morgondagen

Idag hade vi "oförberett" prov i Engelska. Jag tror det gick bra, eller det kändes i alla fall bra. 
 
Imorgon efter skolan så ska jag spela tennis medan Josefine, Isak och William kollar på, så hemskt. Hatar verkligen när folk kollar på mig när jag tränar men de går inte stoppa dem, haha. När jag spelat klart så ska jag, Josefine, Isak och William hem till mig där vi ska prata lite och laga lite mat. Ska bli jättemysigt!! 
 
 

Smoothie

Gjorde mig precis en smoothie som består utav kvarg, mjölk, banan och blåbär. Den blev verkligen sjukt god och nyttig! 
 
 

nails 18/3-14

Målade precis mina naglar. Idag blev det först ett lager aprikosfärgat nagellack som jag fått av Josefine. Sedan satte jag på sådana där tejpgrejer och målade på ett blått nagellack från depend. Såhär blev resultatet (inte ett dugg nöjd men men): 





Dagens mode/skönhetstips 18/3-14

Klipp ut coola bilder av kändisar med cool stil eller av plagg du skulle vilja ha, kanske från Julia eller någon annan superhäftig tidning! Häng upp dem på väggen eller på garderoben - eller varför inte göra en inspirationsbok med allt du gillar? Nästa gång du står framför garderoben och inte vet vad du ska ha på dig kan det kanske hjälpa att bläddra igenom boken eller ta en snabb titt på inspirationsväggen. Låt dig inspireras!

 

1:a pris

Idag spelade jag och Alexandra sista dubbelmatchen mot Saga och Elvira. Jag och Alexandra vann vilket gjorde oss till vinnare utav dubbeln, så då fick vi varsin pokal. Elvira och Saga fick också varsin 2:a pokal. Jättebra spelat idag allihopa! 




RM

Idag har jag tillbringat hela dagen i boråstennishall då jag spelade en singel och en dubbel. Singeln var väldigt jämn, men tillslut tog Ebba hem segern. Dubbeln vann jag och Alexandra då vi mötte Ebba och Moa. Så jag och Alexandra ska spela final imorgon. 
 
 

Podcast - datorer i skolan


Två tänder ute

idag drog jag ut två tänder i underkäken. Först fick jag fyra sprutor vilket var sjukt jobbigt eftersom jag är rädd för sprutor och sedan drog hon ut tänderna. När första tanden var ute började jag må jätteilla och var nära på att svimma så de sänkte ner min överkropp och höjde upp mina ben så att jag skulle få blod till huvudet. Samtidigt som jag låg så skulle jag ta djupa andetag och försöka att ta det lugnt men det var nästan omöjligt. När jag mådde bättre fick jag ett glas saft, som jag knappt kunde dricka då hela munnen var bedövad men jag fick i alla fall i mig lite vilket var bra. Sedan drog hon ut andra tanden och då var allt klart. 

Jag var i skolan efter jag hade dragit ut tänderna så kunde knappt prata på lektionerna med bomullstussarna i munnen + bedövningen. Eftersom jag inte kände min underläpp så märkte jag inte när jag dreglade. Som tur var har jag världens bästa vänner som hjälpt mig hela dagen med papper och andra saker. Tack för all hjälp! 



Gårdagen 12/3-14

Igår var jag med Josefine hemma hos mig. Vi gjorde först lite bananpannkakor och sedan sparkcyklade vi ner till samhället. Det var verkligen jättekul att såarkcykla, man fick riktiga vårkänslor då. 






Inställd no

Idag när vi insåg att vi hade inställd NO så gick jag, Saga och Ida och köpte glass. Det blev ett paket chokladglass som vi alla tre delade på. 





Städrunda

Idag var det min och Sebastians tur att gå städrunda på skolan. Så vi gick pch plockade upp lite skräp som låg på skolgården och runt skolans område. Sedan vid halv ett så torkade vi borden i matsalen också. Det var väldigt tråkigt men som tur är så är min städdag över nu.




Dagens mode/skönhetstips 11/3-14

Som ni kanske vet så har Leighton Meester (mer känd som Blair i Gossip Girl)  en egen "kollektion" på Nelly. Där kan man alltså shoppa kläder som hon tycker är snygga och här kommer lite utav det som jag tycker är snyggastutav det som finns på hennes sida. 
 
Ni kan hitta henne på Nelly här.
 
 
 

Argan fluid

Igår testade jag detta lilla prov på argan fluid som jag fått av min frisör. Det var någon slags genomskinlig olja som gjorde håret väldigt lent. Dock så tog jag för mycket, vilket jag märkte idag då jag tog det i handukstorkat hår igår, så det såg nästan lite flötigt ut. Annars tycker jag att den var bra, kanske inte något jag skulle köpa men det var ändå kul att prova något nytt.
 
 

Bananpannkaka

Idag till frukost lagade jag bananpannkakor som jag sedan hällde lite sirap och blåbär på. Bananpannkakor är väldigt lätt att göra och också sjukt gott. Det är väldigt nyttigt också eftersom det endast innehåller banan och ägg och de grejerna är väldigt nyttiga. Så för dig som vill äta något nyttigt men inte orkar stå och laga en stor middag så är detta ett väldigt bra alternativ. 
 
RECEPT: (2 stora pannkakor eller 4 små) 
 
En banan 
Två ägg
 
SÅ HÄR GÖR DU:
 
Mosa bananen och sedan häller du i äggen och vispar samman. Stek sedan smeten i en stekpanna. Jag gjorde dubbel sats idag och då tog jag bara tre ägg eftersom jag ville ha smeten lite fastare. Jag gjorde små tjocka istället och då blev det ungefär åtta pannkakor, jag blev mätt på fyra. 
 
 

Lyx pyttipanna

I fredags lagade pappa tärnad oxfile med tärnad potatis, så kallad lyx pyttipanna. Man skulle hälla på ett ägg (ägget är jämte min tallrik) på potatisen för att den skulle bli lite "smörigare". Det var en ganska speciell smak med ägg på potatis men det var faktiskt ganska gott. Rätten i helhet var supergod! 
 
 

9/3-14

Idag sitter jag ute i solen och äter fryst mango med färska blåbär samtidigt som jag läser i fysikboken. Jag är väldigt förkyld så jag ska inte med på kalaset som mamma, pappa och Jacob ska på nu. Det är ett kalas för min farfar som fyller år på måndag. 





Låttips

Här kommer två tips på två låtar som jag verkligen älskar. Den ena låten är väldigt lång men det är typ 76 olika låtar så det är därför och det är första låten i den "videon" som jag älskar. 
 

Tidningspapperskorg

Igår blev jag klar med min papperskorg som jag gjort om lite. Innan var det en high school musical papperskorg och nu är det en tidningspapperskorg. 

Hur jag gjorde:

Jag började med att göra eget tapetklister som du gör utav potatismjöl, vatten och socker. Sedan klippte jag ut lite textbitar från en tidning och limmade på med tapetklistret. Du sätter först fast tidningsbiten och sedan penslar du med limmer ovanpå. Svårare än så är det inte men det tar dock ganska lång tid...




Plugg i solen

Sitter och läser lite i fysikboken och äter fryst mango ute i den varma solen. Det blir väldigt kallt så fort solen går i moln men också väldigt varmt när den är uppe så det är svårt att veta vad man ska ha på sig...





Ingen podcast idag

Som ni kanske märkt så har vi inte gjort en podcast idag och det beror helt enkelt på att vi inte orkade göra en idag. Vi var alla väldigt trötta och inte sugna på att göra en men nästa fredag då kommer det en igen. Om ni har mer ideer om vad vi kan prata om så kan ni kommentera häär
 
 

Friluftsdag

Jag trodde att jag hade lagt upp ett inlägg om friluftsdagen men det hade jag tydligen inte så det gör jag nu istället. 

Idag hade vi friluftsdag, det var min klass och två andra sjuor. Vi badade först och sedan åkte vi skridskor i ishallen. På badet så var man på olika stationer där man simmade till exempel bröstsim. 

I ishallen var det fritt så jag och några  kompisar åkte runt lite på isen. 




Ishallen

Idag efter lunch var vi i ishallen, min klass och två andra sjuor. Här kommer lite bilder.







Intervju med mormor

Idag efter skolan så åkte jag, John och Joakim in till stan där vi mötte upp min mormor som vi skulle intervjua. Vi gick tillsammans till min mormor syster där vi åt frallor och varsinn semla och sedan började vi intervjua. Vi var hos min mormors syster så att min mormor kunde ha lite stöd ifall hon inte kom ihåg så mycket. Vi fick ganska bra information men det var lite grejer som ingen utav dem kom ihåg så bra.... 
 
 

Skorna hemma

Idag kom mina skor hem som jag beställt. Jag gjorde ju ett inlägg om att jag köpt dem, om ni inte sett det kan ni kolla här
 
Färg: Marinblå
Storlek: 37
Butik: sportamore.se
Pris: 799 kr
 
 

Mot tandläkaren

Nu sitter jag i bilen påväg till tandläkaren där jag ska "laga" min tandställning. Ståltråden har lossat längst in så jag måste "laga" den.



Februari favoriter


Frukost 3/3-14

Idag består min frukost av kvarg med blåbär och ett glas äppeljuice. 




Dagens mode/skönhetstips 2/3-14

Precis som din hud mår bra av återfuktande ansiktscremer och bodylotions får ditt hår en extra kick av en stärkande och återfuktande hårinpackning. Hårfrisörer brukar rekommendera en dos i veckan, har du riktigt slitet och torrt hår kan du till och med behöva två. Inpackningen ger inte bara ditt hår en välbehövlig fuktboost, den stärker också dina hårstrån och gör dem bättre rustade mot slitage i framtiden. Handdukstorka håret genom att krama ur vattnet och låt det gärna lufttorka en stund. Inpackningar fungerar nämligen bättre i hår som inte är plaskvåta.

Källa: Veckorevyn.se
 
 

Glee

Sitter just nu och kollar på det nya avsnittet av glee samtidigt som jag äter lite fryst mango. Så gott och mysigt!
 
 


 
 

Outfit tips 2/3-14

Outfit tips 2/3-14
 
 

Svea zipper hoody
855 SEK - nelly.com

Mavi slim jeans
zalando.co.uk


Stora snöflingor

Igår snöade det vääldigt stora snöflingor som snabbt täckte upp gräsmattan. Snön försvann nästan direkt vilket är skönt eftersom jag vill ha vår och sommar nu... När det var så stora snöflingor så kändes det nästan som att man var inne i en glaskula och någon hade skakat den så att det föll ner snö. Jag försökte ta lite foton på det men lyckades inte. Man ser inte storleken på snöflingorna men man ser i alla fall att det snöar.
 
 

Första till andra mars

Igår var mina föräldrar borta och då passade jag på att ha en liten tjejkväll med alla tjejer i klassen - Julia, Josefine och Frida för att de kunde inte komma. Vi åt, badade, pratade, bastade, hade ansiktsmask och massa mera som ni ser på bilderna.  
 
Sex glas med Fanta.
 
 
Pommes frites
 
 
Ida, Felicia och Moa lagar mat.
 
 
Matsalsbordet 
 
 
Saga och Moa
 
 
Chicken bits
 
 
Pommes frites 
 
 
Mango, Pamelo, Banan, morot och dipp.
 
 
Pamelo
 
 
Mango
 
 
Banan
 
 
Bad
 
 
Mys
 
 
Ida, Moa, Saga och Felicia sov över (alla förutom Maja). Moa och Saga skulle båda hem ganska tidigt men inte Ida och Felicia så jag, Ida och Felicia kollade klart på filmen som vi påbörjade igår och spelade även massa sällskapsspel. 
 
 

New balance beställda

Jag och mamma beställde precis ett par New Balance till mig. Förhoppningsvis kommer de på tisdag. Här kommer bild och beskrivning. 
 
Färg: Blåa med rosa N tecken. 
Butik: Sportamore.se (länk här)
Pris: 799kr (sjuhundra nittionio)