15 år

I söndags fyllde jag 15 år och min födelsedag började i Varberg eftersom vi firade midsommar där vilket ledde till att vi stannade hela helgen. Släktkalas ska jag ha idag och kalas för kompisar ska jag och Matilda tillsammans ha på söndag, ska bli riktigt kul:) Några grejer jag fick utav mamma och pappa är: bikini (hip's don't lie ~ to die for), kläder, moppehjälm osv.

I måndags var jag och Alexandra på Liseberg och det var verkligen superkul, vi åkte kanonen, Atmosfear, helix, Balder, mechanica och massaaa mer. Vi hade också väldigt tur med vädret när vi var där eftersom det stod på väderprognosen att det skulle regna vilket det inte gjorde utan det var strålande sol. 

I går (tisdags) var jag på One Direction konserten i Göteborg tillsammans med Saga, Moa, Frida, Alexandra och Ida. DET VAR GRYMT!!!! Känslan går inte att beskriva... 












Mysigt bad i ovädret

Idag har jag verkligen varit jättetrött vilket betydde att det var väldigt svårt att spela tennis hela dagen... Men nu är sommartennisen slut och jag taggar inför midsommarafton imorgon:))) Vad ska ni göra på midsommar? 

På söndag fyller jag 15 år!!! Sjukt kul!!!




Sommarlov

Jag fick sommarlov den 10:onde juni så det betyder att jag har haft sommarlov i 3 dagar nu. Eftersom jag har haft tennisläger (dagsläget) både torsdagen och fredagen så har det inte känts som att det är sommarlov utan idag är min första lediga dag. Idag ska jag plugga inför moppeprovet som jag ska skriva nästa vecka, åka pch shoppa med mamma och sedan på kvällen ska jag på kalas för Josefine fyller 15 år idag, grattis!! 




Mellanmål

Kom nyss hem från skolan och gick direkt till kylen där jag hittade massa svenska jordgubbar. Så jordgubbar och fil fick det bli till mellanmål:))




Teater + tennismatch

I helgen så hade jag föreställning/uppvisning med teatern, både på fredagen (18.00) och på lördagen (19.10) det var superkul verkligen! Sedan hade jag finalmatch på lördagen också, den var i Skövde och vi vann med 3-0 (dvs vi vann båda singlarna och dubbeln). Det är jag och Alexandra som har varit i samma serielag under vårturneringen:)